Puistot ja pusikot: Nollajakso

Yhteistyössä Lahen Ajat: http://www.lahenajat.fi/puistot-ja-pusikot-nollajakso/

”Oon mä juonu viinii boksista, monta pitkää kylmää tölkin suusta”.

Sanovat, että pussikaljoittelu on nuorison hommia ja aikuiset käyvät skumppapiknikillä vappuisin. Kai minunkin, varhaiskeski-ikäisen toimittajalarppaajan, pitäisi ohjata niitä vähäisiä voimavarojani perheen perustamiseen, uraputkinäköön sekä totaaliseen elämänhalun alas ajamiseen. Ja toki niin tekisin, mutten halua. Siksi ajattelin viettää tämän sekä tulevat kesät iloisesti puistossa olutta siemaillen vailla kuolemanpelkoa. Kuten Bam ”vittunaama pysäyttämätön” Margera, niin myös minä teen ”whatever the f***k I want”. Olenhan v***n rankka ÄIÄ.

Puistojuopottelusta pääsemme aasinsiltaa pitkin puistoon juopottelemaan. Puistot ja pusikot -juttusarjan pääpointtina on tutustua lahtelaisiin pussikaljakohteisiin sekä niiden tarjoamiin tissuttelumahdollisuuksiin. Tarkoitus olisi tämän kesän aikana kiertää mahdollisimman monta kohdetta ja raportoida niistä Lahen Aikojen sekä Bönthöö bönthöön lukijoille, olivat he sitten lahtelaisia tai lahtelaismieleisiä. Let’s puistoiling!

DISCLAIMER: Nimestä huolimatta kaikki juttusarjan paikat eivät ole varsinaisia puistoja tai puistikkoja, vaan enemmänkin keskikaljakeitaita kaupungin ytimessä.

 

Share

Kommentoi