Wesala Brewery Double Dry hopped Double Everything IIPA

Wesala Brewery palaa kesätauolta tyrät rytkyen, sillä nyt viimeistään on kotipanimo lopettanut leikkimisen. Vai mitä sanotte Double Dry Hopped Double Everything IIPA -nimihirviön jumalallisista spekseistä: 7,77%, 46 IBU, ohra-, kaura- sekä vehnämallas, kaurahiutale, Citra, El Dorado, Mosaic, Safale S-04 -hiiva sekä laktoosi. Tyylinä siis ah niin ihanan muodikas uusienglantilainen tupla-IPA.  

Wesalan NEDIPA on paksu ja samea juoma, joka tuoksuu aivan hemmetin hedelmäiseltä, sellaiselta tuhdin eksoottiselta monihedelmämehulta, jota kaltaiseni nössöt eivät ole ehtineet vielä laimentaa vedellä. 

Suuhun laukeaa ananasta syönyt trooppinen myrsky, jonka jokaisen makean tipan vastaanottaja nielee kuin se olisi kuolevan maailman viimeinen elämän eliksiiri. Välissä hengitys raikkaaksi hedelmäpastillilla ja taas mennään. Humalaa, humalaöljyä, humalakäpyjä, humalaa päässä, humala tappaa talossa ja puutarhassa.

Olut on juuri niin tuoretta, kuin voisi kuvitellakin: kegitetty elokuun lopussa, pullotettu tankista seuraavalla viikolla ja juotu HETI. Jos nyt jonkun perään pitää itkeä, niin runkoa olisi voinut olla hippasen enemmän, koska puhutaan kuitenkin double IPAsta, tai Imperial IPAsta, tai... Ei niillä mitään eroa ole, eli ihan sama. Huikea olut!

 

Share

Kommentoi