Tuoksut

Ladataan...
Bubbly daisies

Mun elämässä ei parin päivän aikana ole tapahtunut muuta, kuin koirahoitoa, jumppaa ja työtä. Siispä ajattelin, että tehdään kurkustus mun hajuvesikaappiin :)

Escadat: Absolutley me, Into the blue, Especially Escada

Suurin rakkauteni ovat Escadan tuoksut. Niitä käytän ehdottomasti eniten. Tällä hetkellä kaapissani ovat nämä kolme Escada-ihanuutta. Absolutely me on pehmeä, vaniljainen, hedelmäinen ja makea, mutta kuitenkin raikas. Into the blue on kevyt, mielestäni tunnistettavasti vesimelonilta tuoksuva  hajuvesi, joka sopii töissä käytettäväksi. Especially Escada on taas voimakkaampi. Se tuoksuu päärynältä, myskiltä ja ruusulta. Ehkä tämän hetken suosikkini. Pidän myös pullon ulkonäöstä :) Escadan hajuvedet ovat myös Suomessa ostetuimpia.

Marc Jacobs Lola

Aika näyttävä pullo, vai mitä? Tuoksussa on mm ruusua ja pionia. Tuokusta pidän, mutta vartalovoide tuoksuu mielestäni hieman erikoiselle. Sain nämä tuotteet äidiltä tuliaisina.

Eturivi: Guess Seductive, Clinique Happy in bloom, Estee Lauder Sensuous , Tiffany-tuoksu. Takarivi: Armani Acqua di Gio, Cacharel Promisse, Lancnome Hypnose senses.

Guess-tuoksu on hieman iämainen ja kukkainen. Myös yksi mun lemppari. Cliniquen Happy on aika kukkainen ja kirpeä mun makuun. Estee Lauderin Sensuous on taas "biletuoksu", lämmin, naisellinen ja voimakas. Yhteen aikaan pidin tosi paljon, nyt olen jo hieman kyllästynyt siihen. Onneksi pullon pohja jo häämöttää. Tiffany- tuoksussa on mm. appelsiinikukkaa, jasmiinia, iiristä ja santelipuuta. Mun mielestä ihanan ylellinen. En oo paljon ehtinyt käyttää :) Armanin sitrus-vesituoksu on mun makuun aika kevyt, mutta myöskin hyvin töihin sopiva. Cacharelin Promissessa tuoksuu orkidea ja sitrus. Tuntuu, että mun iholla se ei tuoksu niin hyvä, kuin ilmaan suihkuteltuna. Sitä markkinoidaan, että "tuoksu on kuin rakastunut nainen", aika houkuttelevaa :) Viimeisenä Lancomen Hypnose senses. Liian tunkkainen, vaikka paljon parempi, kuin perinteinen Hypnose.

Chanel Chance eau tendre (erottuuko kuvasta hajuvesipullo? :D)

Chanelin Chancessa tuoksuvat tuoreet kukat. Ihanan kevyt, makea ja keväinen. Yks suosikkini myös.

Mulle hajuaisti on todella merkityksellinen. Tuoksut jäävät mieleen, pitkiksikin ajoiksi. En halua itselleni samoja hajuvesiä kuin ystäväni käyttävät, koska olen mieltänyt tuoksut heihin vahvasti. Omista hajuvesistä taas muistan tilanteita, joissa olen niitä käyttänyt :) Hassua.

-M

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siinä onkin jo valikoimaa! Eikövät ala jo vanhemmasta päästä jo pilaantumaankin, tuoksultaan siis muuttumaan?

Bubbly daisies

Hmm.. Toi Cacharel on vanhin, ehkä neljä vuotta sitten ostettu. Käytän tuoksuja päivittäin, niin ei ne kyllä pitkiä aikoja mulla kestä :) Kauankohan noi yleensä säilyy?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä muistelisin, että avattu tuoksu säilyy jonkun n 1,5 vuotta. Mulla kyllä on vanhempiakin, jotka ainakin mun mielestä tuoksuu viä samalle kun ennenkin.
Mä oon kyllä kade tosta sun hajuvesi valikoimasta! Ite en tosin sais ees tota määrää kuluun.. Kyllä mäkin toki käytän aina johonkin lähtiessä, mutta kun ei töissä voi pitää, eikä ihan omaks ilokseen kotonakaan viitti niitä suihkia. =op

-Minttu-

Kommentoi

Ladataan...