Unelmien Airbnb Berliinissä

cake & copper

Toukokuisella Berliinin reissulla päätimme hotellin sijaan hommata itsellemme kämpän Airbnb:stä. Hotellissa asumisessa on puolensa, mutta paikallisten tavoin asuessa saa mielestäni hieman autenttisemman kaupunkikokemuksen. Nautin suunnattomasti ruokakaupoissa käymisestä ja kokkailusta sekä kotona, että matkustellessani. Sisätiloissa hengailu (ja viininjuonti) tuntuu aina kotoisammalta ystävien kera asunnossa kuin hotellissa.

Meille ei kuitenkaan alkuun siunautunut erityisen hyvää tuuria etsiessämme potentiaalista asuinpaikkaa. Monet asunnot eivät olleetkaan jostain syystä vapaina, mutta onneksi lopulta tärppäsi. Ja hyvin tärppäsikin, sillä rakastuin tähän kreuzbergilaiseen kaksioon niin paljon, että olisi tehnyt mieli jäädä sinne asumaan ikuisiksi ajoiksi.

Nariseva lautalattia, lukematon määrä kasveja ja kirjoja, erilaisia vanhoja lautasia, laseja ja kuppeja... Ah! Asunnossa oli paljon pieniä ja kiinnostavia yksityiskohtia ja sen urbaanius jätti vaikutuksen allekirjoittaneeseen. Tällaista suunniteltua huolettomuutta olisi ihana saada myös omaan kotiin!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kiva sisustus! :) Varmasti oikein viihtyisä väliaikainen koti.

Tiiaanna
cake & copper

No kyllä! Tuolla olisi viihtynyt pidempäänkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.