How to: meikkipohja tai helppo meikki

Ladataan...
Charlotan silmin

Yksinkertainen meikki syntyy helposti ihan vain hyvällä meikkivoiteella, korostuksilla ja varjostuksilla.

Meikkivoide kannattaa valita oman ihotyypin mukaan. Siitä lisää täällä. Meikkivoiteen alla kannattaa käyttää pohjustajaa, jotta saat siitä kaiken irti. Varsinkin aloittelijoille, jos meikkivoiteen levitys tuntuu vaikealta - kokeile pohjustajaa! Rasvoittuvalle iholle löytyy esimerkiksi mattapinnan jättäviä tuotteita ja kuivalle heleyttäviä. Itse käytin T-alueella mattapinnan jättävää pohjustajaa ja lisäksi halusin vielä hehkua ja valoa toisella, valoa tuovalla tuotteella.

Voit tehdä saman valotempun myös valokynällä. ;) Kohdat ovat samat!

Valokynä - Must-have tuote kaikille. Meikkivoidetta voi käyttää toki hätävarana tässäkin, mutta suosittelen lämpimästi kunnon valokynän ostoa. Valokynä on meikkivoidetta selkeästi vaaleampi, ja sisältää valoa heijastavia ainesosia. Levityksen jälkeen saattaa näyttää hieman hassulta, mutta meikkivoiteen levitys tasoittaa tilanteen. Meikkivoidettakin laitetaan aivan ohuesti silmänympäryksille, jotta ne ei paista aivan valkoisena, kuten kuvassa. Laita valokynää vähän kuin kolmion muotoisesti, kuten kuvassa.

Psst! Jos iholla on jotakin sellaista, joka vaatii ehdotonta peittämistä, osta peitekynä/aine ja laita sitä haluamaasi kohtaan. Itse en käytä oikeastaan tätä koskaaa.. Peittävä meikkivoide peittää kaiken tarpeellisen ;)

 

Meikkivoidetta on tarkoitus lähteä levittämään kasvojen keskiosasta reunoihin päin häivyttäen. Ajattele kolmiota, joka lähtee leuasta ohimoihin. Tämä on se alue, johon kiinnitetään huomiota kasvoilla ensimmäisenä, ja johon meikkivoide levitetään. Voit käyttää sientä, meikkivoidesivellintä tai sormia. Kokeilemalla löytyy itselle helpoin tapa, mutta itse suosittelisin sivellintä! Se ei ime niin helposti meikkivoidetta itseensä kuin sieni. Ja on miellyttävämpi kuin omat sormet.

Muista kiinnittää meikkivoide puuterilla! Itse käytin Zuiin meikkipuuteria tähän. Se toi myös lisää peittävyyttä. Aurinkopuuteri ja poskipuna täytyy laittaa tasaiselle, puuteroidulle alustalle - muuten ne jämähtävät tahmeaan ihoon rumasti kiinni.

Aurinkopuuteri toimii varjostuksena, mutta se tuo myös väriä ja elävyyttää kalpealle iholle - kera poskipunan. Eron huomaa selvästi, kun vertaa puuteroituja kasvojani valmiiseen lopputulokseen!

 

 

Poskipunan kohdan näet, kun hymyilet oikein maireasti. Posken korkeimmalle kohdalle siis.

Ja siinäpä se! Huulilla lempparihuulikiiltoa Zuiilta. Kulmia kannattaa tietysti myös siistiä, mutta aloittelija pärjää mielestäni ihan vain luonnollisuudella. Käy kosmetologilla nypityttämässä ja värjäyttämässä kulmat! Itse suosin tätä tekniikkaa. Lisäksi tällä hetkellä itselläni on pieni projekti kulmien kanssa, enkä tykkää laittaa niitä.

 

Psst! Halusin vinkata teille vielä parista hyvästä nettikaupasta. NordicFeeliltä löytyy tosi kattava valikoima eri merkkejä edullisesta kalliimpaan. Eli jos haluat tehdä edullisia löytöjä niin klikkaa tästä. :) Toinen tosi kiva kauppa on nyt Suomeenkin rantautunut eleven, missä on paljon ihania ja edullisiakin merkkejä. Tästä heidän nettisivuille.

Lisää juttuja: Charlotta Eve

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyviä vinkkejä, kiitos!

Charkku
Charlotan silmin

Kiva kuulla!

:)

 

Kommentoi

Ladataan...