Kutistumiskipuja

Chic & Fit

Koskee joka paikkaan. JOKA PAIKKAAN. Käsivarsiin, vatsalihaksiin, reisiin ja pohkeet ovat kosketusarat. Onks nämä nyt niitä kasvukipuja? Tai kutistumiskipuja mielummin, siihenhän tässä pyritään :)

Jälleen voi todeta, että urheilija ei tervettä päivää näe. Voi luoja varjele jos olisin tiennyt että pienikin painojen nosto saa tälläsen kokonaisvaltasen ihmisruumiin romuksi, oisin harkinnut.

Ihana valittaa siitä, että on itse aiheuttanut nämä kivut. Se ei ole sairauden aiheuttamaa, eikä onnettomuuden vaan puhtaasti omalla hikoilullani olen saanut joka ikisen ihanan lihaksen kipeäksi. Tämä on hyvää valitusta. Tietääpähän jotain tehneensä :)

Share

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Älä huoli, totaalijumiutuminen helpottaa muutamien treenikertojen jälkeen :) Sen jälkeen saat nauttia sellaisesta perusjumista, joka ei ole ollenkaan niin paha ;)

Chic & Fit

Totta puhut ystäväiseni! Jotenki salilla pumppaillessa tottuu siihen jatkuvaan pikkujumiin ja että joku paikka on arkana. Unohtaa vaan aina sen millanen polte tulee ku refreshaa saliohjelmaa ja humpsauttaa painot yläkanttiin :) Hahaha, tuostakin valitusvirrestä on selvitty ja taas se ihana perusjumi menossa! Mut mitään en vaihtas on tää nii ihanaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.