Ladataan...

Kiinalaisille tuossa nurkassa nököttävä kori on roskis, minulle se on sisustuselementti parhaimmillaan: kätevä pyykkikori ja muiden ajelehtivien ( etenkin rumien tavaroiden) kätkökori. Metsästin koreja kuukausikaupalla, tai siis näin niitä jokaisessa kadun kulmassa kadulla mutta kukaan ei ollut halukas myymään puhdasta, vasta punottua koria minulle.

Nyt tärppäs, kotikatumme tuntumassa oikein kiinalaisella sivukadulla on mesta, jossa noita myydään, eikä maksa mitään, on jopa kauniimpiakin kun kun kuvan kori tarjolla.  Kiinalaiset tuttavamme, jotka ovat käyneet kylässä tirskahtelevat koreilleni ja ihmettevät  samalla 20metristä pellava kangasta joka roikkuu solmittuna verhotangolla verhon virkaa toimittamassa, eikä tietenkään ommeltuna mistään reunasta.

Share

Ladataan...

Oli oikein hyvä vappu! HAhhaa,  löytyi sipsien syöntiin apuväline: crisp grabber, oli saksalaisia lihapullia ja perunasalaattia.  Ihan ok munkkejakin löytyi 4kpl ravintolasta, ne jaettiin  tasavertaisesti 12 hengelle.

Share

Ladataan...

Vappua vietämme porukalla saksalaisessa ravintolassa, kaikista lähinnä suomalaista ruokaa. Tippaleivät korvataan kiinalaisella kakulla ja skumppa ginger ale+valkoviinillä. Näillä mennää, brunssi alkakoon! Amerikkalainen ystäväni ei ole ollenkaan vakuuttunut ja koittaa vetää peittoa korviin. Ilmoittelee vähän väliä tuossa vieressä, että this vappua is not my thing at all. En kuuntele!

Share

Pages