Ei ole mitään kivempaa kuin minun läskit

Ladataan...

Ole kuka olet, ei ole mitään kauniimpaa. Nigel Barker Trendin haastattelussa.

Nyt ehkä vuodatan semmoisen perus tasaisen "miten minä löysin itseni" tekstin, mutta olkoon.

Oon aina ollut aika vaativa itteäni kohtaan. Varsinkin niissä tietyissä asioissa. Joskus joo lintsaan koulusta tai jätän väliin sovittuja juttuja koska ei huvita mutta sitten kun otan jonkun asian silmäteräkseni, niin se on ja pysyy.

Noin viisi vuotta sitten otin painoni silmäteräkseni. En tahtonut olla lihava ja kaikkein eniten olisin tahtonut eroon leveästä lantiostani. Helvetti, että vihasin sitä! En mene syömishäiriöön sen enempää vaan siihen, mitä sitten tapahtui.

Ensimmäinen askel parempaan sattui samoihin aikoihin kun tapasin silloisen poikaystäväni, mikä sittemmin oli suuri miinus. Aloin rakentaa terveyttäni meidän suhteen päälle, suuri no no.

Syötiin yhdessä kunnolla ja yksin ollessa en saanut syödä mitään, kiukuttelin jos hän ei tullut kanssani syömään. Jep! Hyi!

Mutta muuten voin hyvin, ehkä se johtui siitä ettei painoni oikeastaan muuttunut suuntaan eikä toiseen. Se oli suvanto. No, kaikki tietää mitä tapahtui kun ero tuli. Hahah, olin saman mörön kanssa kahdestaan. Mutta siinä vaiheessa olin jo saanut sanottua ääneen muutamille ihmisille ongelmistani, se oli todellinen. Päätin heti eron tultua etten minä hitto soikoon valu samalle tielle enään. En jaksa sitä, se on paskaa.

Tappelin tieni pois ja nyt mun on sanottava, minä rakastan itseäni. Oon meinaan aika kaunis alasti, vaikka oonkin kymmenen kiloa lihavampi kuin vuosi sitten. Mitä väliä, olen kaunis.

PS. Sanokaa tekin noin ja olkaa ällöttävän söpöjä itseänne kohtaan, se välillä unohtuu

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...