Kiloista ja naisista jotka pelkäävät niitä

Ladataan...

Pian alkaa taas uusi vuosi ja naiset hurauttaa autoillaan kuntosalien pihaan, uimahallit täyttyy polskijoista niin ettei sekaan meinaa mahtua. Teetkö sinäkin niin?

Minä päätin viime uutena vuotena katsoa, mitä tapahtuu jos lopetan urheilustressaamisen ja syömisstressaamisen. Se päätös oli vähän yllätys itsellenikin. Olen aina ollut aika himourheilija ja himolaihduttaja. Karkkilakot on kestäneet ja päätökset on pidetty. Kiloja on tiputeltu. Sitten tuli ero ja henkinen hyvinvointi oli paljon tärkeämpää kuin ulkoinen. Nyt sielä ihmiset kirjoittaa, että "ne kulkee käsikädessä!"

Mutta kun ei kulkeneet.

Teininä kehitin itselleni ajatuksen, mitä jos laihduttaisin vähän. Olisin nätimpi, kivempi, laihempi, onnellisempi ja muutenkin kaikki muuttuisi paremmaksi. Se ajatus kasvoi ja otti voimaa siipiinsä. Viis kiloa ja sit kaikki on täydellistä. Vielä toiset. Kiloja oli maailman helpoin syyttää kaikesta, ei tarvinut itse kantaa vastuuta.  Aijoo kato, ei se mitää ku oon läski ni siks se ei tykkää must. Joo kato siks en nyt tänää onnistunu tossa kun oon läski.

Kun sitten erosin ja kovin ajatukseni et saa parempaa, kun oot läski oli pakko murentaa. Uusi vuosi vaihtui ja ihmiset kirjasivat ylös kuntosalien aikatauluja. Minä heitin ne pois. Päätin etten yhteen vuoteen mieti, enkä syyllistä.

Nyt kaikki ihmiset jännittää, että no miten kävi? Tuliko tytöstä lihava ja onnellinen? 

Olin ennen kovan luokan liikkuja ja lopetin sen ja aloinkin liikkumisen sijaan käymään Mäkkärissä, totta kai kiloja kertyi. Vuodessa olen saanut kympin lisää, mutta se kymppi tuli täyteen jo kolmen ensimmäisen kuun aikana ja lisää ei ole tullut. Luulenkin, että olen nyt siinä painossa, joka minun keholleni on paras.

Vuoden aikana mun piti oppia ottamaan vastuu läskiltä takaisin. Onnistuin siinä mielestäni todella hyvin. Rakastan kilojani enemmän kuin rakastin ikinä laihaa nahkalihaskehoani.

Siispä kehotan kaikkia miettimään, että onko se kilojen tiputtelu se paras uuden vuoden lupaus? Joillekin varmastikin on mutta ei kaikille. Ei mennä kaikki sitä laveaa tietä, poiketaan poluille.

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Mahdoton nainen

Aamen. Mitä jos lakattaisiin kaikki yhdessä hokemasta "terve sielu terveessä ruumiissa" ja alettaisiin sanoa mieluummin "terve ruumis terveessä sielussa".

Kommentoi

Ladataan...