Kirje sulle

Ladataan...

Oon jo jonkin aikaa halunnut kirjottaa sulle kirjeen. Tänään päätin, että nyt on hyvä hetki istua alas ja alkaa kirjoittaa.

Olet hirmuisen tärkeä ihminen ja kirjoitan tämän kaiken koko sydämestäni ja pelkkää  hyvää tarkoittaen just sulle.

Toisinaan sanot asioita, joita ei ehkä kannattaisi päästää ihmisten ilmoille. Mieti joskus etukäteen mitä sanot, ettet aiheuta turhaan pahaa mieltä. Tai muista ainakin pyytää anteeksi ja todellakin tarkoittaa sitä.

Sitten taas toisinaan unohdat itsesi ja hukut muiden ajatuksiin ja sanoihin. Nosta pääsi ylös ja ole rohkeasti sitä mieltä mitä olet, tee mitä haluat tehdä ja unelmoi niistä jutuista, joista sinä haluat unelmoida. Äläkä nyt piiloudu minkään sarkasmin tai naureskelun taakse. Vaan ihan oikeasti mieti hetki elämääsi ja tätä päivääsi. Millainen se on ollut? Millainen sinä olit? Muista se huomenna.

Et oikein aina kestä kritiikkiä. Kun joku kritisoi sinua, otat sen todella henkilökohtaisesti ja näen hymysi läpi ettet pysty sulattamaan kuulemaasi. Se toinen ihminen antaa aikaansa sulle, kommentoidakseen sua. Ota siitä ne muistiisi, joita voit hyödyntää. Miksi et luota itseesi enempää, olet elämäsi tärkein ihmissuhde. Tee töitä rakkautesi eteen, vie itsesi treffeille.

Älä pelkää yksin olemista. Mitä sitten jos menet yksin lounaalle tai elokuviin. Lupaan ettei kukaan ajattele, että voi kun tolla ei ole kavereita. Eikä kukaan hihitä nurkan takana kaverilleen, että näitkö kun se oli yksin. Ei niitä kiinnosta kun nekin vaan miettii, että mitä sä mietit niistä.

Soittaisit useammin tärkeille ihmisille. Ja anna anteeksi sille yhdelle ääliölle. Siinä ei ole mitään järkeä, että kannat kaunaa vanhoista jutuista.

Sä olet tärkeä, sitä ei sovi unohtaa.

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...