Mean girls fo life!

Ladataan...

Teini-iässä viimeistään tapahtuu jotain todella jännittävää tyttöjen elämässä. Osa tytöistä on yhtäkkiä tosi paljon coolimpia kuin toiset. Ne coolit tytöt viettää aikaa tyttöporukassaan, johon kuuluu vain parhaat. Ne pitää illanistujaisia ja ottaa yhteiskuvia nettiin, ne kertoo juorut ekana toisilleen ja vannovat olevansa koko loppuelämänsä ystäviä.

Sitten on ne ei niin coolit tytöt, joilla on muutama ystävä mut niiden elämä ei oo läheskään niin hohdokasta. Sitten on niitä tyttöjä, jotka antavat kaikkensa päästäkseen cooleihin tyttöihin. Miksi on näin?

Sitä cooliuttakin voi olla erilaista. On sellaisia cooleja jengejä jotka ovat suoraan kuin Mean girls -elokuvasta. Sitten on niitä jengejä, jotka esittävät ettei niitä kiinnosta mikää coolius. Ehkä vähän punkkari ja anarkia meinikiä. Mä pyörein alle viistoista vuotiaana tollasessa "ei kiinnosta mikään coolius" -jengissä ja oltiin kaikki pikku pahiksia. Sitten tuli ripari.

Riparilla tutustuin noihin Mean girls tyylisiin tyttöihin ja se oli menoa. Ihannoin heidän tyttöporukkaansa ja sitä miten hauskaa heillä varmasti on. Ja he ottivat minut mukaansa. Minä kuuluin cooliin tyttöporukkaan. Meidän tyttöporukka piti leffailtoja, joissa tehtiin kanasalaattia ja puhuttiin pojista ja siitä että pitäisi vähän laihduttaa. Ei se mitään erityisen hohdokasta ollut.

Tyttöporukka on vieläkin kasassa jossakin määrin. He tapaavat noin puolen vuoden välein ja syövät kanasalaattia. Minä tunnen yhä muutaman heistä ja tapaan heitä usein.

Mutta siis nyt rönsyilen. Musta on todella hassua, että on tollasia coolius klikkejä. Osa porukkaa on jotenkin hohdokkaampaa kuin muut ja miksi?

Nämä klikit ei mun mielestä ole vieläkään menneet pois enkä usko, että koskaan poistuvat. Mutta toivottavasti eivät ole niin vahvoina kuin silloin teini-iässä. Toivoisin, että tollasilla asioilla ei oikeasti olisi väliä.

Koska teininä se meni vähän niin, että jos olit cooli et puhunut anti-coolille muuta kuin ehkä pakosta ja säälistä. Anti-cool ei varmasti koskaan uskaltaisi puhua coolille. Mistä syntyvät klikit?

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...