Mikä sun nyt on? Ai ei mikään, okei

Ladataan...

"Älä oo niin kohtelias. Suorat sanat vievät ihmistä eteenpäin." - Sinikka Sokka, Sokkokokki

Mä olen niin samaa mieltä! En voi tarpeeksi korostaa, miten paljon samaa mieltä olen. Jos jotain en kestä, niin sitä kun joltain (usein naiselta) kysyy. Mikä nyt on? Ja vastaus on ei mikään, vaikka kaikki lähellä olevat huomaavat, että kyllä joku nyt hiertää kenkää. Sitten mökötetään ja ollaan vaikeina, toinen miettii mitä hittoa nyt tapahtuu ja toinen kärvistelee pahassa mielessä.

Muutaman kerran olen myös ystävieni kanssa jutellut miehistä. Silloin tällöin on tullut esille sanat "mutku emmä viitti sanoo" tai "emmä tiedä miten sanoo". Usein tällaisissa tilanteissa ollaan oltu joko ihastuksen kanssa, miten sanotaan sille tietylle tai sitten miten sanoa poikaystävälle jotain arkaa. Harvoin mutta kuitenkin on tullut sekin tilanne, että ystävä on päätynyt siihen ettei aijo kertoa mitään. Siis olla hiljaa. Et ole tosissasi?

Mun mielestä kaikkien ihmisten pitäisi opetella puhumaan suoraan. Ja nyt tahdon oikaista jokaista, joka nyt meinaa jo skrollata alas ja näpyttää kommentiksi, että suora puhe on ilkeää. Niin nyt hiljaa sielä. Suoralla puheella tarkoitetaan suoraa puhetta, ei mitään ilkeilyä tai haukkumista.

Suorassa puheessa on niin paljon hyviä puolia. Ei tule väärinymmärryksiä ja tietää ettei oikeasti mikään hierrä. Saa uusia näkökulmia omiin ajatuksiinsa ja asiat usein myös helpottuvat. Sitä paitsi, on maailman hienointa kun joku ihminen, joka puhuu suoraan, kehuu. Voi sitä tunnetta, se kehu on silloin totta ei kenenkään korulause.

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Sosiaalipornoa

Kyllä!

Kolme hurraa huutoa suoraan puhumiselle!

Se on parasta! Se jos joku palkitsee ja puhdistaa ilman, ja ei tartte sit jälkikätee mököttää et hitto ku se ei tajunnu!

Always / Never

Hyvä hyvä! Oon niin samaa mieltä!

Kommentoi

Ladataan...