Tell everybody I'm your lady!

Ladataan...

No nyt se on tapahtunut.

Tell everybody you're my baby
Tell everybody we're not fading
Tell everybody no ifs or maybes
No, no, no
Tell everybody I'm your lady
Tell everybody it's not changing
Tell everybody you're still my baby

- Roisin Murphy

 

Ystäväni josta kerroin aikaisemmin on nyt eronnut. Se sama josta näen unia ja jonka kanssa tahtoisin vaan sanoa, että pidä mua kädestä ja istua hiljaa vierekkäin. Mä tahtoisin jakaa mun arjen hänen kanssaan ja tehdä aamupalaa kolmelta sunnuntai iltapäivänä. Tahtoisin maata hiljaa sängyssä öisin ja katsoa kun hän nukkuu ja nauraa tyhmille jutuille, mitä muut eivät tajuaisi.

Tää on ihan pöljä tilanne. Niin pöljä et on jopa mulle tosi pöljää. Kun se nyt vaan on niin ettei kuulu syödä omasta kuormasta tai pissata omiin muroihin tai miten sen nyt sitten tahtookaan sanoa. Pointti on se ettei ystäviin kuulu ihastua.

Sit mä mietin omassa päässäni koko ajan et no kuuluko mun sanoa, kestääkö ystävyys. Onko kaikki sit pilalla? Meneeks tää ohi ja oonki vaa kuvitellu tykkääväni siitä? Entä jos seki tykkää musta ja kuukauden päästä sanonki et no emmä ny tykkääkää? Mitä jos ja mitä jos ja mitä jos. Ihan tyhmää.

Nyt pitäis kuitenkin ottaa ittee niskast kiinni ja sanoo jotain. Mut koska tämmösiä asioita ei saa sanoa tekstareilla pitää odottaa siihen et me nähdään. Jotenkin se on kaivettava omista äänihuulista irti. Et hei mä tykkäänki sust enemmä ku ystävänä, sori.

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Go With the Flow

Inhoittava tilanne, mutta kannattaa tehdä asialle jotain tai jää harmittamaan!

 

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Jos et tee mitään, pähkit itsesi hengiltä ja sirpaloidut, kun joku muu vie. 

Viivi: Ei kuormasta saa syödä!

Wagner: No mistäs sitten?

Anna miehen hieman palautua erosta ja kerro miltä tuntuu (nähtävästi tuntuu aika paljonkin).

Kommentoi

Ladataan...