Alkuruokaa joulupöytään osa II

Coco Sweet Dreams

Pehmeää vuohenjuustoa, keitettyjä punajuuria paloina ja vadelmia.

Tämä alkuruoka on jo pitkän linjan suosikkini. On tosi jees opetella muutama bravuuri niin illallisten järkkäily ei tuota kovinkaan paljon harmaita hiuksia. Limegraavatusta lohesta tuli heti meidän perheen lemppari, sitä tullaan tekemään vielä monesti.

Tämä vuohenjuuston, punajuuren ja vadelmien mixaus jakoi vähän mielipiteitä, itse olen siskoni ja äitini tavoin sitä mieltä, että kaikki ruoat missä on punajuurta ja vuohenjuustoa ovat taivaallisia. Vadelmat raikastivat kokonaisuuden täydelliseksi.

/halved beetroots, scatter with goat's cheese and raspberries. ♥

Share

Kommentit

MikkiS (Ei varmistettu)

Erikoinen tapa kattaa veitsen väärin päin. Onko tämä joku muotijuttu?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä, viimeisintä muotia! :D Ei vaan, taitaa olla ihan oma juttuni tai vahinkoni, sorry! <3

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Veitset väärinpäin on paljon näyttävämpää kuin se terä turvallisesti kohti lautasta. (Sitä paitsi ei se terä tänä päivänä ketään viillä, eihän ne mitään puukkoja ole.)

Taikku (Ei varmistettu)

Onko punajuuri esillelaitettaessa kylmää vai kuumaa? Täytyy testata tätä reseptiä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kylmää! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ostin valmiiksi keitettyjä, inhoon punajuurien keittämistä yli kaiken...

Taikku (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta. Joo minäkin aion ostaa niitä valmiita. Tänään nimittäin tein punajuuri-aurajuustopaistosta, johon itse kuorin ja raastoin punajuuret. Ihan hirveen sotkusta hommaa! Sitä punasta oli lopuksi seinässä, lattialla, vaatteissa.. Huh :D

Kommentoi