Ihanaa iltaruokaa

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Fiiliksissä!

Eilen taivas repeili ja aurinko porotti keittiöön. Duunasin lautaselle aivan ihania makuja, joita ehdottomasti kannattaa kokeilla. En voi sietää sellaista makujen sekamelskaa, niin sanottua buffetruokaa, vaan kasaan lautaselle mieluiten puhtaita makuja. Parsakausi on kaiketi päällänsä.

Cocon kevätsalaatti:

Suuria valkoisia luomupapuja

Rapuja

Vihreää parsaa

Kypsennä parsan palat pannulla, muista jättää ne semisti rapsakoiksi. Lisää pannulle pavut ja lämmitä hetki. Vimpaksi ravut ja kippaa lautaselle. Napsi kevätsipulia päälle ja NAUTI! Laitoin myös korianteria, mutta se ei oikeastaan sopinut kokonaisuuteen. :)

-

/on my plate: white beans, king praws, asparagus cut into pieces and spring onions.

Share

Kommentit

VIIRU.P (Ei varmistettu)

moikka..oli varmasti hyvää! :) joko se teidän koti juttu jossain lehdessä on ilmestynyt..jos on niin missä tekis niin mieli nähdä se :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei vieläkään, mutta toukokuussa! :D Juuri eilen juttelin toimittajan kanssa ja kävin läpi pohjapiirustusta. ;)

eveliina25 (Ei varmistettu)

namnam! pitäis itekki tehdä rapua useammin, se on niin herkkua! vihreää parsaa saa kaiketi ympäri vuoden, valkoinen on sitä sesongin herkkua..ihan eri maailmasta :P

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin on, voisin elää pelkillä ravuilla. Lidlissä on muuten sellainen Rign Praws -setti pakasteessa ja olivat tosi makoisia. <3

Kommentoi

Ladataan...