Kollaasi ulkotilaan

Coco Sweet Dreams

Talletin muutaman kuvan tuomaan inspistä parvekkeelle tai terassille taikka patiolle. Itse elättelen toiveita jo valmiista pihasta, vaikka todellisuudessa piha on täysi työmaa tällä hetkellä. Onneksi puolet pihasta on säilynyt kaivinkoneelta ja on siltä osin hyvässä kunnossa.

Pidän niin paljon kollaasin värimaailmasta: harmaata, vihreää, vaaleaa ja mustaa. Ei mitään värikästä vaan neutraaleja sävyjä, karheutta ja paljon kasvia. Oliivipuita, bambuja, heiniä, köynnöksiä ja aitoja materiaaleja.

Oman kodin pihalle haluaisin vettä jossakin muodossa, suihkulähde kiinnostelee sillä veden hiljainen solina rauhoittaa. 

Kommentit

Hanna-nen (Ei varmistettu)

Mua taas toisaalta kiehtoo ajatus modernista ja pelkistetystä talosta, jota ympäröisikin perinteisempi piha "mummoperennoineen", rehevä ja värikäs. Ehkä sain tämän mielikuvan päähäni, kun olet kirjoitellut tontin omenapuista... Mutta teit miten vain, se näyttää varmasti tosi hyvältä ja tyylikkäältä. :)

Kasveista puheen ollen: kehuit joskus (muistaakseni) äitisi taitoja viherkasvien kanssa ja että hän piti koko talven kasvisi hengissä. Selvisikö banaanikin talven yli moitteettomassa kunnossa? Mun banaanini ruskistui ja käpristyi pahasti hoitoyrityksistäni huolimatta. Monta "poikasta" se on kyllä tuottanut, mutta eivät ne ole ihan sama kuin oikein iso ja näyttävä kasvi... Onko siis hyviä vinkkejä banaanin hoitamiseen, jotta nuo pikkutaimet selviäisivät ja ehtisivät kasvaa kunnollisen kokoisiksi? :)

Minä ihastuin noihin betonipöytiin tänä keväänä, siispä tilasin meille sellaisen :) on kiva, tykkään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.