Sunnuntain keittiöinspiraatio

Coco Sweet Dreams

Sunnuntait alkavat yleensä tällä kaavalla. Juon monta kuppia kahvia ja selaan sisustusaiheisia kirjoja, lehtiä ja nettiä. Saatan viipyä tässä pienessä kuplassani helposti puoleen päivään saakka.

Tämäkin sunnuntaiaamu meni tällä tavalla, jonka jälkeen lähdimme pulkkamäkeen moneksi tunniksi. Se fiilis, kun olet ollut koko päivän ulkona ja posket ovat kaikesta ulkoilusta punaiset. Best!

Aamuisesta selailusta jäi mieleen tämä keittiö:

Tummat kivet ja marmorit kiinnostavat nyt eniten ja haluan että omassakin keittiössäni työtaso jatkuisi seinän välitilaan. Metalli on myös ihanan klassinen, se näyttää kauniilta tässä tummassa keittiössä. Olen nyt kahden vaiheilla voisiko kaasuliesi toimia taloudessani. Onko teillä kokemusta?

Share

Kommentit

Hanna Hiihtola (Ei varmistettu)

Ihana keittiö. Noblessa avaa juuri uuden myymälän Hkin keskkustaan. Heille tulee upea musta keittiö. Oi. Kaasuliesi olisi ihana. Olen asunut asunnossa jossa oli. Ihan paras.

MerviK (Ei varmistettu)

Hei, kaasu on kyllä tosi kiva ja nopea. Meillä oli edellisessä talossa kaasuliesi, joka toteutettiin remontin yhteydessä niin, että kaasupullo sijoitettiin seinän toiselle puolelle eteiseen. Näin se ei vienyt keittiön kaapeista tilaa, mikäli ei siis ole suoraa kaasuliittymää. Pullo riitti ihan hyvin nelihenkisessä perheessä, vaikka meillä oli kaasuliesi+kaasu-uuni. Nykyisessä kodissamme on induktiotaso, ja vannoutuneena kaasuihmisenä alan kääntyä kyllä nyt induktion kannalle.... Se on supernopea ja keraaminen liesitaso on helpompi pitää puhtaana!!! Lisäksi kaasulieden kanssa ottaa pariksi sähköuuni, kaasu-uuni oli kyllä auttamattoman hidas, eikä kuumentunut riittävästi esim. pizzan paistoa varten. Toki se oli jo 10 vuotta vanha Ilve-uuni, ehkä nekin ovat jo parempia nykyään??? Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua!
Hyvää ystävänpäivää,
tv. MerviK

Ruuhkamutsi (Ei varmistettu)

Itse kiireisiä lapsiperheen ruuhkavuosia eläessä ihmettelen miten teidän perheessä on joka sunnuntai aikaa juoda kahvia ja selata lehtiä tunteja. Leikkivätkö lapset kotona ollessa sovussa, vai menevätkö ulos niin saat rauhassa pitkän kahvihetken?
Kerro meille muille äideille miten teet sen?

Kommentoi