Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaikkea hyvää ja rakkautta vuodelle 2013! Se on täynnä mahdollisuuksia.

Täällä keittiössä häärätään, minun ei tarvitse olla tänään kokkina vaan ystävämme on saapunut meille valmistamaan kunnon illallista alkuruokineen päivineen.

Juhlitaan tänään kunnolla vuoden viimeisintä, samalla kovin tunteikasta iltaa!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hyvää uutta vuotta kamut! Sommittelin aamulla illallisen kattausta ja laitoin aikast stylet tabletit, sivut otin vanhasta Revs Magazinesta. Lehdestä löytyy ihan uskomattoman kauniita kuvia, hyvä te! <3

Nyt me just matkataan talolle katsomaan remontin edistymistä ja sen jälkeen skumpat cooleriin - uutta vuotta vastaanottamaan.

Have fun and happy new year! 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Howdy ho!

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Meillä on juhlittu pienimmän syntymäpäiviä ja ajattelin vinkata noista näyttävistä koristeista. Tein yhtenä iltana valkoviinilasi kaverinani muutaman pom-pomin Martha Stewartin ohjeiden mukaan. Homma oli helppoa, mutta kyllä siihen aikaa meni. Mukavinta tässä on se että suuren pom-pomin tekeminen silkkipaperista on paljon helpompaa kuin pienen. Noista suurista pomeista saa todella näyttävän koristeen juhlaan kuin juhlaan. Ovat myös aika edullinen koriste häihin, kaasojen kanssa vaan arkartelemaan.

Pinterestistä muuten löytää paljon inspiraatiota koristeluihin ja juhliin muutenkin. Olisin halunnut tytön juhliin tämän värisiä pallukoita, mutta Tiimarista löytyi vain nyt noita pinkkejä silkkipaperiarkkeja. Tyttö ei saa vieläkään katsettaan irti palloista, toivoo varmaan että saisi ne kaikki käsiinsä.

Söpöläistä iltaa!

Share

Pages