Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Heh, eli joulun odotus! :) Vielä ihan pienissä määrissä, mutta sitä lämmintä tunnelmaa tuoden. Löysin muuttolaatikosta viime vuonna Clas Ohlsonilta ostetut juhlavalot. Valot käyvät niin sisälle kuin uloskin ja näitä voi käyttää oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa, juhlavalot kun ovat.

Viime vuonna kieputin valot kierreportaisiin kas näin:

Tänä vuonna laitoin valot mutkalle ja ripustin seinälle. Meidän kaupunkikoti on onneksi täynnä noita taulukoukkuja:

Oletko sinä laittanut vielä mitään jouluista kotiin? Jos niin mitä?

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viime viikolla oli yksi kauppa Tukholmassa jonne oli pakko päästä. Meidän hotellilta oli ihan kiven heitto Asplund -kauppaan ja sinne minä hiihtelin innoissani.

Kuva matkalta:

Määränpää:

Henkilökunta on aina todella mukavaa. Liikkeen herttainen mies muisti jopa minut viime vuodelta, tai oikeastaan hän muisti minut minun valkoisesta kamerastani. Tässä pieni kollaasi viime vuodelta:

Myyjä vielä vinkkasi että ovat avanneet nyt myös nettikaupan ja tilaus onnistuu Suomeen!

I love the store...

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään on ollut kotipäivä. Lumet on sulaneet kaupungista ja syksy on täällä taas. Kokonaan valkoinen petaus sai syksyn kunniaksi vähän beigen sävyä, uuh! :) En osaa ollenkaan nukkua värikkäissä lakanoissa. Eilen käväisin Ruskolla Loviisan Aitassa, vaikka olen minimalistisen tyylin ystävä, on paikassa aina jotain ihanaa lämpöä. Sinne kannatta joulufanin suunnistaa! Joulumusiikki tosin kuuluu mielestäni marraskuulle.

Share

Pages