Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Me järkättiin Länna Möbler -nettikaupan kanssa mukava arvonta joka varmasti ilahduttaa lukijoitani. Monet ovat tykästyneet minun Etch-lyhtyyn täällä blogissani joten mielelläni tämän ihanuuden suon yhdelle onnekkaalle. Lyhty on todella kaunis näin talven pimeinä iltoina, siitä loistaa valo tunnelmallisesti.

Palkintona siis yksi Tom Dixonin Etch- lyhty. Saat valita minkä värisen lyhdyn haluat. Arvontaan voit osallistua:

1.Tykkäämällä Länna Möbleristä Facebookissa.

2. Mitä toivoisit joululahjaksi Länna Möblerin verkkokaupasta?

Esimerkiksi:

1. Tykkään Länna Möbleristä Facebookissa.

2. Toivon joululahjaksi http://www.lannamobler.se/fi/kynttilanjalat-ja-lyhdyt/tom-dixon-ljushallare-etch

Kilpailuaika 30.11 - 7.12.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meikkis on ollut vähän menossa ja kamerani kotona, joten tässä vain yksi ainokainen ikkunakuva. Tässä on olohuoneen päätyä, ikkunat ovat tuosta vieläkin suuremmat toiselta puolen. Meidän piha yhdistyy kauniisti nyt olohuoneeseen, pidän myös kovin tuosta modernin ikkunan ja vanhan tiilitalon kombosta.

Arvatkaa vaan odotanko ensi kesää, että pääsen nauttimaan pihasta. Istutin syksyllä ihan hirmuna kukkasipuleita ympäri pihaa, niin paljon etten enää muista mitä missäkin on. Valkoisia tulppaaneita - eri lajeja ja isoja ukkolaukkoja pitäisi keväällä putkahtaa.

Hei, huomenna käynnistyy kiva arvonta. Heti aamusta.

Tulkaa taas käymään!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Siivottu on. En laittanutkaan vielä mitään jouluista kotiin, mutta huomenna ajattelin hakea omalta pihalta kuusen- tai männynoksan maljakkoon. Joku kaunis vihreä kranssi olisi myös kiva. Minun jouluvärit ovat tässä. Toki meillekkin ilmestyy pieniä tonttuja sinne tänne, pojun tekemiä.

Minulla on yks kaks hirmuinen energia tehdä kaikkea. Kun saan jonkun inspiraation, alkaa kuulkaas tapahtumaan. Olen aina ollut tälläinen, lapsena saatoin vaihtaa kotona huonekalujen paikkaa ja laittaa kaikki uuteen uskoon. Se oli niin kivaa!

ps. Huomenna laitan kuvasaldoa niistä ikkunoista! <3

Share

Pages