Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Vihdoin sain kuvia kodistamme valokuvaajalta, Martilta. Kylppäri on ollut ehkä haastavin tila valokuvata, omista kuvistani on aina tullut melko pimeitä eikä kylpyhuone ole sen koomin päässyt blogissakaan esille. Tässä on meidän kylpyhuone, pidän siitä paljon. Kylppäri me rempattiin vuonna 2007 ja se oli ihan alkuperäisessä kunnossa. Voi kun vielä löytäisin sen vanhan mummelin kylpyhuoneen kuvan, se oli aikamoinen. Muovilattia ja vaaleankeltaiset laatat, jossa meni joku boordi. Vaaleanpunainen suihkuverho ja vihreät liukuestematot.

Eniten pidän sormipaneelista. Se on niin kauniin sävyinen.

(kuva Martti Järvi)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään on ollut pötköttelypäivä. Esikoiselleni laitettiin kolmatta kertaa tuubit korviin ja mä olin tietty taas ihan hermostunut koko aamupäivän. Se eka kerta oli kaikkein kamalin, se kun näki että oma poika nukutetaan ja hänet piti jättää sinne leikkaussaliin isolle pöydälle. Pieni mies. Ekalla kerralla multa pääsi itku ja mun mies taisi taluttaa mut pois sieltä kun en enää nähnytkään mitään. Oikeestihan toi operaatio on ihan helppo nakki, eikä siinä mitään. Aina mua vaan jännittää ihan kauheesti.

Kaikki meni taas ihan nappiin. Poika käveli kylmän rauhallisesti nalle kainalossa itse leikkaushuoneeseen ja nostin hänet pöydälle. Poju nukahti nopeasti ja me mentiin mieheni kanssa kahvihuoneeseen odottamaan. Odotettiin noin 10 minuuttia, ehkä allekkin ja sitten anestesialääkäri kantoikin pojan jo heräämöön. Siellä hän nukkui melkein kaksi tuntia keinotekoista untaan. Herättyään pomppasi ylös ja lähti leikkimään traktorilla. Hän sai vielä jonkun urhollisuusdiplomin ja tarran hoitajalta jonka jälkeen päästiin nopeesti kotiin katsomaan lastenelokuvaa.

Semmonen päivä meillä. Toivottavasti vimppa tuubituspäivä enää koskaan.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Poju on joskus hauska yllättää ja tehdä jotain kivaa aamupalaksi perus puuron rinnalle. Lapset osaavat olla niin innoissaan kaikesta pienestäkin, niin aitoja. Hedelmävartaat veivät meidän pikku miehen kielen mennessään.

Mahtavaa huomenta, ihanaa päivää ja raikasta viikkoa! :)

Share

Pages