Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Me ollaan saatu nyt oma asunto luovutettua lopullisesti ja nyt voidaan valmistautua vappuun ihan kympillä. Voiko sitä tarpeeksi hehkuttaa että me vanhemmat saadaan vähän vapaata aikaa ja päästään hetkeksi vappuhuumaan huomenna! Ihan mahtavaa laittaa jotain kivaa päälle ja meikata kuoharilasi kädessä ja tepastella korkokengissä keskustaan hymy korvissa.

Upeeta vappua!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tässä vuokrakodissa on ainakin makkari saatu kuntoon. Olohuone ja meidän makuuhuone yhdistyy aika mutkattomasti, ovea ei ole laisinkaan ja parvekkeelle mennään myös meidän huoneesta.

Missonin tyynyliinat ovat uudet ja ne shoppasin Tukholmasta NK:sta...

Päivällä oli aivan mahtava hetki - tosi spesiaali!! Mun vauvat nukkuivat päikkärit tismalleen samaan aikaan. Halleluja! :D

Suloista viikonloppua!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Eilen vietettiin vimppa yö meidän vanhassa kodissa. Eniten tulee ikävä avointa yläkertaa - sitä meidän paikkaa minne saattoi jättää sängyn petaamatta ja nukkua tähtitaivaan alla.

No tänään vietin päivän muuttopuuhissa lihaksikkaiden muuttomiesten kanssa. :) Huomenna kuvaan teille jotain tästä nykyisestä vuokrakodista! Pidän tämän kodin tunnelmasta ja hengestä. Tässä on jotain hyvää.

Näihin kuviin ja uusiin tuuliin, hiiohoi!

Share

Pages