Ladataan...
Coco Sweet Dreams

On mennyt tovi jos toinenkin, pari kolme palaa suklaata, mansikoita ja marenkia kun olen mietiskellyt lattiaa. Ihan vaan. Löysin ainakin pari tosi kaunista vaihtoehtoa parketiksi - juuri sitä tammea mistä haaveilinkin. Toinen on kalanruotokuviota ja toinen ihan basic tammiparketti. Molemmat sopivat lattialämmityksen kanssa. On muuten todella hyvä saada mallipalat kotiin - jos nettikaupasta ostaa!

Pidän molemmista tosi paljon, mutten vaan osaa päättää yhtään. Tuntuu jollain tapaa niin suurelta tämä päätös. Miten monet kerrat tulevaisuudessa tsekkaan sitä oman kodin lattiaa.

Huhhuh hehheh, tälläistä täällä. Sade säässä. :) Terkut!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään olin yhden lempparitytön kanssa lounaalla. Kävin myös hänen liikkeensä yläkerrassa vähän fiilistelemässä ja kuvaamassa kauniita juttuja. ♥♥♥

Lounasteltiin Roccan terassilla ja syötiin salaattia. Sellaista missä oli kananmunaa, tomaattia, avokadoa ja pekonia - aika kiva yhdistelmä! Ihan uusi mulle.

Jetsulleen kiva päivä siis, sellaista vähän lämpimämpää kesää odottellen. Ihanaa alkavaa viikonloppua! Miehelläni alkaa huomenna loma, oikeastaan siis niin minullakin. Jätte bra!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kerroin että pidän sateesta ja sen tuomasta fiiliksestä, mutta usein kun seassa on vähän ukonilmaa niin pääni reagoi siihen valtavalla säryllä. Joskus myös migreenillä. Onneksi enää hyvin harvoin migreenillä. Olen kuitenkin koko viikon ollut vähän töttöröö. Viihtynyt kotona, selannut vanhoja kuvia, ottanut uusia, katsellut lehtiä ja piipahtanut pikaisesti Ninasin alessa. Löysin kivat sandaalit, joilla pystyy kävelemään ja saamaan lisää pituutta. Sinne jäi vielä kokoja...

Btw. Osallistuin pääsiäisenä myös munanmaalauskisaan. Sain tällä viikolla pienen lohdutuspalkinnon Fazerilta ja se kyllä lämmitti tätä tyttöä!

On hyvä homma hakea arjesta sellaisia mukavia asioita ja hetkiä, vaikka on vähän matalapainetta.

Share

Pages