Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen viihtynyt hyvin Lilyssä jo reilun puolen vuoden, aika menee älyttömän nopeasti. Parhaiten sen oivaltaa kun noita jälkikasvuja seuraa. Poikani on jo niin iso, haluaisi jo kouluunkin. Kyselee päivittäin: "Koska minusta tulee aikuinen?" Vauvasta on tullut pienen pieni tyttö, hän ei vielä tiedä pitäisikö kontata vai mitä tässä pitäisi tehdä. Hytkyy vain siinä konttausasennossa hölmönä. Me ollaan pojan kanssa konttailtu pitkin lattioita ja näytetty mallia miten pääsisi eteenpäin. Näin ne päivät nykyään meikkiksellä vierähtää. Terkkuja vaan!

Asiani oli se että ajattelin muistuttaa teitä miten seuraat palstaani helpoiten. Minut ja postaukset löydät:

Facebookista

Blogilistalta

Bloglovinista

ja vielä Twitteristä. Sitä olen ollut vähän laiskimus käyttämään.

Lilyyn rekisteröitynyt käyttäjä voi tosi helposti seurata palstaa klikkaamalla klemmarin kuvaa vasemmalta yläpalkista

Postauksen kuvat otti Mona, kiitos kultainen!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olemme pohdiskelleet pintamateriaaleja ja niiden sävyjä omakotitaloon. Omaa silmääni miellyttävät ihan kamalasti edelleen tammi, harmaa, valkoinen ja musta. Kauniit värit yhdistyvät tuossa ylläolevassa kuvassa joka on otettu Koodissa. ♥

Olen kallistumassa kokonaan valkoisen keittiön puoleen mutta pakkaa tuli yks kaks sekoittamaan alla oleva kuva, jossa on näemmä tämä sama värimaailma josta niin pidän.

Mitkä värit Sinä yhdistäisit jos saisit valita? :)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ajattelin ilahduttaa iPhonen omistajia tällä arvonnalla. Yhteistyössä Iconemesiksen kanssa järkkäämme arvonnan jossa voit voittaa itsellesi iPhonen kuoren.

Kommentoi tätä postausta ja jätä sähköpostiosoitteesi niin otan voittajaan yhteyttä. Arvonta-aikaa ensi perjantaihin 3.8 asti.

Kollaasissa omat lempparini - oli kyllä vaikea valita. Niin upeita! Lisää löytyy: iconemesis

Share

Pages