Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Blogini on asetettu ehdolle parhaana sisustusblogina Glorian Blog Awardsissa. Thanks! Olen todella tasokkaassa joukossa, mielestäni kaikki ehdokkaat ansaitsevat parhaan sisustusblogin tittelin. Moni rakas blogiystäväiseni on ehdolla sisustus- tai ruokakategoriassa ja odotan jo innolla yhteistä iltaa gaalassa. Char kirjoittaa tosi styleä blogia, ihailen usein hänen kaunista kotiaan ja pettämätöntä tyylitajua. Sofié ystäväiseni valokuvaa mitä kauneimpia ruoka-annoksia ja elämää ylipäätänsä. Adalmina aloitti taas pitkän tauon jälkeen bloggaamisen, seuraan innolla hänenkin kodin remonttia. Suvin koti on unelma. <3

Blogini on myös ehdolla lukijoiden suosikkisisustusblogina, minun tai monen muun blogia voit äänestää tästä.

Mahtavaa viikonlopun jatkoa. Skål!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Moikkista moi! Ilma tuoksuu jo siltä että syksy se tulla touhottaa ihan pian.

Sain arvottua sen Fiskarsin harjan, sellainen menee Katerinalle:

"katerina

24.8.2012 12:43
 

Oi kuinka kätevän näköinen harja! Tuollainen olisi mainio omalle patiolle eli mukana arvonnassa!"

En ole laittanut yhtään remonttikuvaa vähään aikaan, laitan pari viikonloppuna. Koti on vielä ihan totaalisen vaiheessa...saattepa nähdä!

Hyvää viikonloppua!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Blogini facebook-sivuja seuraavat tietävätkin että tänään on ollu se siivouspäivä. No joo, se meni vähän ketuiksi, nimittäin otettiin suosiolla piiitkän päiväunet vauvan kanssa.

Suosittelen aina ottamaan torkut, jos se vaan on mahdollista. Pikku power napit tekee niin terää! Nukahtaa pienen vauvan tuoksuun ja herätä hänen pieneen tuhinaan.

Ei tässä muuta, nyt sukkia keräämään lattioilta ja ruoanlaittoon. :) Vastailen kommentteihinne ihan pian, tarvitsen sihen hommaan aina vähän enemmän aikaa.

Hidasta loppuiltaa! <3

Share

Pages