Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hahmottelin kuvankäsittelyohjelmalla meidän olohuoneen ikkunoita. Olemme ajatelleet laskea niitä entisestään, niin että olohuoneen ikkunat ovat melkein lattiasta kattoon. Tulee vähän akvaario mutta minäpä pidän siitä. Vehreä sisäpiha yhdistyy kauniisti sisätiloihin.

Kuten kuvista näkyy, lattialle on tehty uusi betonivalu ja se on parkettia vailla. Hitaasti etenee, mutta minua hätähousua on vähän lohduteltu sillä että kun sitä uutta pintaa alkaa tulemaan niin remontti edistyy nopeasti. Hope so! <3 En yhtään malta odottaa! Hyvää kannattaa odottaa, jos mitään.

Reipasta viikkoa!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minäkin löysin jotain kivaa Lindexin ja Missonin mallistosta. Jotkut vaatteet olivat vähän liian kimaltavia, mutta erityisesti ne pipot ja korut kiinnostivat. Tuo mekko oli myös niin cool, mekot on niin helppoja.

Lämpöistä viikonloppua, ulkona sataa niin sisällä on kivaa polttaa kynttilöitä ja lämmitellä. <3

Hejdå! 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Oletteko syksyihmisiä? Minä en ole ollenkaan, täysin kesäntyttöjä! Syksy on liian hidas tälläiselle impulsiiviselle ihmiselle. Liian melankolinen. Aika menee nykyään ihan siivillä, minun äitiysloma loppuu pian. Miten onkaan mahdollista, juurihan toi tytöntylleröinen syntyi. Nyt jo kiipeää tarmokkaasti seisomaan ja irrottaa kädetkin, kaatuuhan siinä ensikertalainen.

(otsikko Bo Carpelan)

Share

Pages