Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Cubus


Tiesittekö, että Cubukselta on tullut lastenvaatemallisto? Malliston löytää nyt Salosta Plazasta ja Espoon Tapiolan kauppakeskuksesta - myöhemmin vielä Jumbosta. Toivottavasti tulevaisuudessa vielä Turustakin?


Sain kotiin muutamia vaatekappaleita, soviteltiin ja ihasteltiin niitä yhdessä lasten kanssa. Ehdoton suosikkini on söpö pupupaita, näitä ei valitettavasti ole aikuisten koossa...


P1012070.JPG


P1012054.JPG


Kaikki vaatekappaleet ovat tosi rentoja ja täysin omaa tyyliäni. Puen tyttöni mieluiten aika maanläheisiin väreihin kuin yltäpäältä pinkkiin.


P1012099.JPG


Vaatteet vaikuttavat kestäviltä ja mukavilta päällä, ihastuin suuresti myös harmaisiin leo-housuihin. Voisin pukea itse ihan samat vaatteet päälleni.


P1012131.JPG


P1012026.JPG


Mallisto on suunnattu 2-14-vuotiaille ja se jakaantuu kahteen osastoon: 2−8-vuotiaat sekä 9−14-vuotiaat. Avaintuotteita ovat farkut, chinot, farkkupaidat, printtipaidat, paksut neuleet, parkat sekä värikkäät untuvatakit.


P1012072.JPG


Pojille löytyy paljon tosi cooleja t-paitoja ja rentoja mutta jämäköitä chinos-housuja.


P1012198.JPG


Housuista puheenollen, viisivuotias poikani kuluttaa nykyään melkein kaikki housunsa puhki polvista. Erityisesti kaikki pehmeät trikoovaatteet kestävät ehkä kuukauden, jonka jälkeen ne ovat kuin sodan jäljiltä.


Löytyykö sieltä muuten 5-vuotiaiden äitejä tai isejä? Ihan loisto ikä tämä viisi! Mielikuvitus laukkaa, pimeä pelottaa, kaverit ovat kivoja ja häviäminen on kamalaa. Puihin kiivetään ja kilpaillaan. Parhainta on pitkät juttutuokiot hänen kanssaan.


/Cubus and adorable children's clothing

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

P1011973.JPG


P1011939.JPG


P1011951.JPG


P1011944.JPG


P1011953.JPG


P1011956.JPG


P1011964.JPG


P1011961.JPG


P1011966.JPG


P1011970.JPG


P1011976.JPG


P1011980.JPG


Siinä sitä ollaan uuden työpöydän äärellä. Pöydän oli tarkoitus tulla poikani huoneeseen, mutta minä päätin omia sen itselleni. Tältä paikalta näen niin kivasti joka puolelle ja mitä parhainta - edessäni on suuri ikkuna josta näen meidän pihalle. Saan lepuutta silmiäni ja katsella kaunista pihaa - kesällä näen toivottavasti paljon kukkia.


Tästä pöydästä tuli tosi edullinen, alle 50 euroa suurinpiirtein. Jalkoina on Ikean pukkijalat ja tasona mäntypuuta, jonka nappasimme Bauhausista. Ihanan selkeä pöytä jonka päällä on hyvä piirtää noita pieniä kuvituksiani ja kirjoitella blogia. Tässähän minä nyttenkin istun. Mäntytaso tuoksuu ihan taivaalliselta. Se pitänee käsitellä jollain vahalla tai vastaavalla, sillä nyt se on ihan raakapuuta ja imee varmasti kaiken sotkun itseensä, siinä on jo pari tippaa espressoa...


Ja hei, ihanaa viikkoa kamut! Minä vietän terveysviikkoa ja yritän kaunistautua perjantain gaalaan. Virkistävää päästä vähän juhlimaan ja rentoutumaan hotelliin yhdessä Majmus -kaverini kera. Me otettiin hotellin samppanjapaketti meille. Aikamoista!


/On my table.Trestles are from Ikea and the table top is from Bauhaus. I love it! :)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

(Melkein) Joka sunnuntai sama juttu. Ostan lauantaina kaikkea hyvää ja nautiskelen sunnuntaina kaikki ne hyvyydet aamupalaksi kaikessa rauhassa lasten katsoessa Pikku Kakkosta.

Aamupalani kostuu melko usein lämpimistä croissanteista, marmeladista ja jännistä hedelmistä. Nyt testasin hunajapomeloa, alkuun en syttynyt, mutta muutaman palasen jälkeen olin ihan myyty. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Aina viikonloppuisin herkuttelen suurella kädellä, syön kaikenlaista ja paljon. Jollain tapaa on kivaa, että säästän kaikki herkkujutut viikonlopulle. Viikolla nautin siitä, että syön puhtaasti ja valikoin terveellisiä vaihtoehtoja - teen töitä paljon tehokkaammin kevyellä ruokavaliolla, enkä istumatyötä tekevänä tarvitse mitään suurta lounasta. Arkiruokalautaselta löytyy usein jotain proteiinipitoista, sekä paljon kasviksia ja hedelmiä.

Välillä mielikuvitus ei yhtään laukkaa lounaan suhteen, joten jos sinulla on jokin hyvä ja terveellinen lounasidea, niin heitä kommenttiboxiin! Minun lautaselta löytyy vähän liiankin usein tämä kompinaatio: raejuustoa, tomaatteja, avokadoa, tonnikalaa ja viinirypäleitä.

Mitä te syötte lounaaksi?

/Sunday breakfast

Share

Pages