Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Selasin marraskuun kuvia ja kuvakansioon oli jäänyt nämä kuvat viime Helsingin reissulta. Asu löytyy päältäni melkein aina. Neule, nahkahousut ja nilkkurit. Perus arjen uniformu ja niin mukava päällä.

Tää tyttö lähtee pian mummilaan viettämään pientä pikkujoulua sukulaisten kera. Mummin sohva lienee paras paikka rentoutumiseen. Ihanaa iltaa!

/My everyday outfit. Sweater from Gant, leatherpants from Zara, boots from Acne, coat from Ril´s, scarf from Gina Tricot 

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Rönttä-Liisani.

Vaihdon vähän järjestystä ja siirsin työpöydän ikkunan edestä nojatuolien taakse. Nyt näen suoraan takan ja ikkunoista ulos, enkä ole liian lähellä hehkuvaa takkaa.

Yritin etsiä uusia kuvakulmia meiltä ja nappailin kuvia sieltä täältä - vihdoin aurinko paistoi ja oli valoa vähän liikaakin. Sisustusjutut ovat edelleen vaiheessa, toisaalta pidän tästä keskeneräisyydestä ja suunnittelusta.

Hay:n nojatuolit saivat uudet ja astetta muhkeammat päälliset. Tilasin ne Satulasopista - ovat aivan ihanat ja vähän erilaiset pitkine karvoineen. Laatu on muuten ihan omaa luokkaansa ja näiden syliin on ehdottoman ihanaa istahtaa. En tiedä johtuuko uusista taljoista, mutta olemme viettäneet takkahuoneessa paljon enemmän aikaa kuin ennen. Takan lämpö on vastustamaton kylminä ilmoina.

Huomenna ollaan taas perjantaissa - onko viikko mennyt jotenkin erityisen nopeasti? Kyllä minun mielestäni.

Rentouttavaa viikonloppua!

ps. Sunnuntaina alkaa blogissani joulukalenteri - pieniä juttuja joka päivä aina jouluaattoon saakka.

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Let me tell you, retki rannalle on aina hyvä idea. Yksin tai yhdessä.

Minun on tehnyt mieli mennä merenrannalle jo pitkään, levittää kädet ja syvähengittää meri-ilmaa keuhkot täyteen. Olla ihan yksin ajatusteni kanssa, pois kaikesta hälinästä.

Tällä reissulla lunta alkoi satamaan samalla kun piirtelin hiekkaan kuvioita. Oli aika jumalaisen kaunista ja rauhallista. Yksin on joskus ihan ok olla.

Lapsena meillä oli asuntovaunu ja kaikki vapaapäivät me vietettiin sellaisella ihanalla asuntovaunualueella lähellä merta. Käytiin kalassa, matkusteltiin pikkuveneellä lähisaariin ja uitiin joka päivä. Kahlattiin ja kerättiin kauniita kiviä. Se oli ihanaa aikaa ja siitä asti meri on ollut minulle tärkeä.

Meri on ja pysyy samanlaisena, sitä ei oteta meiltä pois. Se on aina kaunis, vähän pelottava ja niin kiehtova. Vedessä hioituneita kiviä, simpukoita, pehmeää levää vedessä jalkojen alla, tuuheita kaisloja, hassua vaahtoa, myrskypäitä, pieniä kalaparvia ja puhtaita kallioita. Kesällä se on tietty parhaimmillaan.

 

/the beautiful sea. It moves along from day to day and it will never go away.

Share

Pages