Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Äärettömän helpottunut fiilis, nyt on vuokrakoti luovutettu ja kaikki tavarat saatu uuteen kotiin. Mahtavaa! Huomasin että me omistetaan ihan liikaa tavaraa. Täytyy harkita todella tarkkaan seuraavia ostoksia, yhtään ylimääräistä kippoo, kuppoo tai kynttilänjalkaa ei enää meille.

Nyt taas hommiin, palailen pikku hiljaa normaaliin elämään ja kuulette minusta enemmän.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viime päiviä kuvina, viikko on ollut tooodella kiireinen. Tulin just kotiin ja sain siivottua vuokrakodin ihan vimosen päälle. Aika mahtavaa rojahtaa omaan sänkyyn, pian sitä viikonloppuakin pukkaa.

Vimpassa kuvassa näkyy meidän saunaa, se valmistuu ehkä viikonlopuksi. Otan sitten kuvia teille, se on aika makee!

Hyvää yötä ja tulevaa päivää.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Heippa! Löysin vihdoin laturin tietokoneeseen ja pääsin blogin pariin. Päivät hurahtaa hurjaa vauhtia ja onhan tässä omakotitaloelämässä totuttelua. Hassua, ettei alakerrassa asu ketään. Välillä mietin että onko kello jo kymmenen, saako vielä porata? Posti ei kolahda postiluukusta ja piha täytyy kolata lumesta. Pieniä suuria juttuja.

Nappasin kuvan myös ulkoa meidän ehkä kauneimmasta osasta taloa, ikkunat on vielä pientä viimeistelyä vailla. Huonekalut on vielä ihan sikin sokin ja tavaraa kannetaan joka päivä vuokrakodista tänne. Hetken jo luulin ettei meillä niin paljon ole tavaraa, mutta jo tyttömme omistaa uskomattoman paljon kaikkea vaikka onkin ihan pikkuinen.

Kevättä on jo ilmassa, aurinko lämmittää niin mukavasti, lupailivat jopa jotain helleaaltoa. Jep jep.

Terassia odotellessa.

Moikka ja voikaa hyvin!

Share

Pages