Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yleensä pääsiäisen pyhinä minulle tulee jossain välissä vähän tylsää, mutta täällä omakotitalossa ei olla yhtään pitkästyttävää päivää nähty. Aina löytyy jotain hommaa tai fiksattavaa. Ulkona ollaan suurinosa ajasta.

Tänään piti lähteä munakuppi -bileisiin, mutta jäinkin kotiin saunomaan. Täältä maalta ei niin helposti lähdetäkään kaupungille, toisaalta kivaa kun kaupunkireissuista tulee oikein tapahtuma. Laitetaan vähän parempaa vaatetta ja huulipunaa. Kerran kun sinne asti lähdetään. :)

Kuvat parin viikon takaiset, kun kokeilin vähän bailuvaatteita.

Mahtavaa vapaapäivää, ottakaa iisisti. ♥

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pienen pieni vilaus meidän keittiöstä, se on melkein valmis - kerron siitä sitten lisää myöhemmin. Halusin keittiöstä mahdollisimman yksinkertaisen, jotta en kyllästy siihen. Valkoinen on aina ajankohtainen väri.

Olen ottanut pääsiäisenä aika paljon huumaa kukista, ostin tulppaaneita ja narsisseja eilen lisää. Uutta kotia on niin kiva somistaa puhumattakaan ulkoistutuksista.

Aika ihanat nämä pitkät vapaat...

Kiitos hei.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Terkkuja! Me ollaan vaan nautiskeltu auringosta, ruoasta ja siivottu kotia. Minulla on juuri jätti-ikkunoiden pesu kesken, aikamoinen homma mut kivaa kun näkee heti mitä on saanut aikaan.

Kun saan vähän raivattua keittiötä, voisin kuvata pienen sneak peek -kuvan teille. Keittiö ei ole vielä täysin valmis, yksi ovi puuttuu ja pientä viilausta. Mut melkein! Olen jo tehnyt ruokaa ja saanut aikaan melkoisen kaaoksen sen takia.

Nyt täytyy jatkaa ikkunoiden parissa, kuullaan taas.

Oikein ihanaa ja suklaisaa pääsiäistä puput!

Share

Pages