Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Superduper hauskaa vappua, tuota kevään ehkä ihaninta juhlaa! Me ollaan lasten kanssa ja lähdetään näillä näppäimillä torille vappupalloa ostamaan. Minä käyn myös metrilakupisteellä ja ostetaan pojun kanssa hattara puoliksi. Illalla sitten kuohuvaa ja mansikoita, en malta odottaa!

Päivittelen Instagramia päivän mittaan...

Heipat ja pitäkää itsestänne huolta!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kauniita ruoka-aineita on aina ilo kuvata. Kanafileet meni justiinsa uuniin ja saivat sisäänsä Kalamata oliiveja (minun heikkouteni), mozzarellaa ja erilaisia mausteita.  Nyt koko setti muhii uunissa, toivottavasti tulee hyvää.

Täytyy sanoa, että me ollaan taas kaikkemme annettu tuolla pihamaalla. Paikkailtiin nurmikkoa, leikattiin pensaita, lisättiin multaa ja kannettiin liuskekiviä pihapolkuun lasten mennessä ristiin rastiin. Rankkaa eloa tämä omakotitalolaisen arki, mutta kivaa vaan. Olenko kertonut, että meidän piha on about 2000 neliötä. Hehe. Onpahan missä juosta.

Tjänare!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Aurinkoista iltaa!

Nappasin eilen kuvan tästä minun lempikampauksestani, joka on suhteellisen helppo väsätä. Joskus se onnistuu täydellisesti, joskus vähän sinne päin. Hiukset tottelevat parhaiten kun ne eivät ole ihan vastapestyt.

Alustus on kaiken a ja o, minä väänsin suoristusraudalla laineita sinne tänne, hiuslakkaa ja pitkällä klipsillä koko homma kasaan löysästi. Paksuhiuksiset tarvitsevat varmaan pari kolme klipsua. Sivuhiukset saavat valua huolettomasti alas. Kampauksen tekoa on vähän vaikea neuvoa tämän tarkemmin, kannattaa vain treenata.

Kampaus käy hyvin juhliin tai arkeen, vielä juhlavamman fiiliksen saa, kun lisää joukkoon sellaisen korupannan. Sellaisen korupannan avulla tämä saattaisi onnistua vielä helpommin, täytyy kokeilla ja raportoida.

Ihanaa iltaa, täällä just aurinko laskee ja me mennään pian saunaan. Taas.

Share

Pages