Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen ihaillut kotkansiipiä pihallani jo alkukesästä saakka. Alussa ne työntyvät hassuna kiehkurana mullasta, nyt ne ylettyvät suurena rykelmänä ylös jo metrin pituuteen. Ihan loisto täytekasvi puutarhaan! Onko muita hyviä?

Viherkasveja näkee nyt paljon sisustussaiteilla, itse en osaa ostaa mitään viherkasvia meille, mutta leikkoversiona passaa mulle. Aika söpöjä.

I admired these woodsiaceaes in the yard ever since we moved here, love them!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Goodbye Turun tori, welcome lähitori. Tässä jokunen viikko sitten tajusin, että omalta kylältä löytyy astetta suloisempi tori, jossa myydään tietysti lähitilojen herkkuja. Käydään siellä tosi usein lasten kanssa, ihan vain fiilistelemässä tunnelmaa. Mitään ei yleensä tartu mukaan, koska minultahan löytyy satoa jo omasta takaa! Instagramista löytyykin muutamat lisäkuvat viljelylaatikoista. Salaatin istutin tosi tiheään, nyt sitä pitää jo korjata talteen, no mutta mikäs siinä.

Ei ole muuten etanoita näkynyt, vaan sato on todella hyvänäköistä ja tervettä. Ainakin näin maalikon silmään.

Muutamassa viljelylaatikossa on taustalla tuota raudoitusverkkoa, herneet kiipeävät sitä pitkin, tai näin ainakin toivon. Odotan, että raudoitusverkko ruostuu kauniisti, ruosteiset jutut puutarhassa on niin hienoja vehreyttä vasten.

Poika halusi mustikkapuun (?), vadelmia, mansikoita ja ehdottomasti päärynäpuun:

Laatikot näyttää jo aika kivoilta. Odotan, että kasvit kasvavat vielä lisää ja saadaan puutarha kokonaan valmiiksi. Nappaan sitten taas kuvia ja kerron lisää!

Onko teillä muuten jotain hyviä vinkkejä makoisista hyötykasveista?

Share

Pages