Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tällä viikolla vietän kaunistautumisviikkoa, ikään kuin.

Iho kuoritaan pehmeäksi kuin pellava, rusketusta otetaan pintaan ja kynnet huolletaan juhlakuntoon. Hiukset tasoitetaan, silotetaan, harjataan ja puunataan. Kasvoille laitetaan ihmenaamio, jos toinenkin. Silmäpusseja karkoitetaan ja nukkumaan mennään kello kymmenen. Vettäkin juodaan enempi. Yritän olla edustuskunnossa, sillä viikonloppuna vietetään rakkaan ystävän häitä. Tästä ystävästä tulee kaikkien aikojen ihanin morsian, sen tiedän jo nyt. Ootan jo innolla, pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kaksin liikenteeseen vieraaseen kaupunkiin. Hieno hotelli on varattu, maksettu ja pitkä aamiainen houkuttaa kahden pienen lapsen äitiä jo nyt alkuviikosta. Aika ihanaa.

Annen suosituksesta löysin vihdoin täydellisen punan. Ihanan matta ja kauniin punainen MAC:in Ruby Woo . Joku meikkitaiteilija oli kuulema todennut, että tämä puna tulisi löytyä jokaisen meikkipussista. Nyt se löytyy ainakin minulta.

/'getting ready' things

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Lauantaina Suvin kanssa kaupungilla ruokaostoksilla.

Kuvan farkkushortsit on näemmä lempivaatekappaleeni, vetäisen ne harva se päivä päälleni. Pehmoiset, vähän liian isot, kulahtaneet  ja niin asenneshortsit - nähneetkin jo pari kesää. Acnen Pistolseista on tullut jo lempikenkäni, täytyy vaan suihkia suojaa kenkien kauniille harjatulle nahalle.

/shopping in the city

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Keräsin Pinterest-tilini Hair-kansioon aika kasan inspiroivia kampauksia. Jotain tälläistä vanhan ajan Hollywood -glamouria ajattelin viikonlopun juhliin. Saa nähdä kuinka lähelle päästään, jos päästään.

Kivaa, kun nykyään näkee taas enemmän sivujakauksia, keskijakaus ei vaan ole omiin kasvoihini sopiva. Vielä kun saan väsättyä kauniisti laskeutuvat laineet ja löydän sen oikean huulipunan, kuten Olivia Palermolla kuvassa.

/hair ispo for the weekend...

Kuvat

Share

Pages