Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Pidän tosi paljon tästä näkymästä, värit ovat niin mieluiset. Oikealla on pieni eteinen ja eteisestä tullaan oikeastaan suoraan takkahuoneeseen, jossa on tuo Lundian suuri kaapisto. Harmahtavassa/vihertävässä? Naulakossa roikkuu usein pojan lippis, aurinkolasini, puutarhahattuni ja muuta tarpeellista - nopeesti saatavilla. Naulakko on samalla kapoinen hylly, johon voi laskea lisää pientä sälää, kuten avaimet. 

Terkkuja bussista, tehokasta ajankäyttöä! Olen juuri matkalla Kampin stailaustapahtumaan, jänskättää sopivasti! Kovin on sateista, eli just hyvä hengailupäivä kaupoissa.

Vi ses, eiks niin!

/our hallway...

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minä olen hulluna hattuihin. Joku saattaa tuntea olonsa hatussa epämukavaksi ja huomiota herättäväksi - minä taas tunnen, että olen hatun alla suojassa. Olen ihan hulluna juuri kuvan hattuun, se taitaa ollakin syksyn suosituin hattumalli. Kuva on lainattu Citizen Couture -sivustolta. On muuten äärimäisen inspiroiva sivusto, yksi niistä monista joissa vierailen. Voisin kerätä teille erilliseen postaukseen muutamia ihania sivustoja, joissa käyn usein. Sopisko teille? Selattavaa syysiltoihin.

/that hat!

pic. Citizen Couture

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Harmaa on muuten hyvä väri, eikö totta?  Se toimii vaatteissa, huonekaluissa, seinällä, maassa - joka puolella!

Tultiin juuri töistä kotiin ja laitettiin heti takka päälle. Me kaadettiin pihamaalta viime kesänä 18 puuta, joten poltettavaa todellakin riittää. Nyt siellä palaa kuusipuuta ja räiske sen mukainen.

Kesän jälkeen syksy on parasta mitä tiedän. Saa rauhoittua, istua takkatulen äärellä ja kerätä villapaidat taas esille. Pian tulee viileää. Kotihommia, tavaroiden järjestelyjä ja rentoilua, ne kuuluu syksyyn. Viininpunaista kynsilakkaa, punaviiniä ja pataruokia = syksy♥

Pidän alkusyksyä myös jollain tapaa uuden ajan alkuna. On taas aika tehdä hurjasti töitä, kuntoilla ja järjestellä arjen jutut kuntoon. Tyhjentää pää ja tehdä tilaa uusille asioille ja ajatuksille. Syksy on minun uusivuosi.

ps. Vielä on aikaa ilmoittautua minun stailattavaksi Kampin Gantin myymälään. Tässä lisää tietoa! Tulee varmasti kiva päivä, tulkaa ainakin moikkaamaan!

/shades of gray... probably the most beautiful colour in the world

Share

Pages