Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Eteinen tänään...

Ruukut ovat minun lempi sisustusjuttuja just nyt. Juurikin tuollaiset kuluneet, kärsineet, punasaviset ja karut tässä ympäristössä. Muutenkin monessa asiassa vastakohdat toimivat ja täydentävät toisiaan - myös vaatejutuissa. Lempivaate syksyllä on muhkea turkisliivi - se lämmittää uskomattoman tehokkaasti, liivin väri on vielä lempivärini - ainakin nyt. Näin jossain netissä kokoelman näitä ruukkuja, eri koossa ja se vasta oli nättiä.

Pellavapäälleni on tietysti hankittu oma liivinsä, kulkee se päällä niin olevinaan.

/gotta love terracotta pots and faux furs...

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Juustoa ja viikunahilloa...

Ciao Bella!

Me saatiin eilen kunniavieras ja laitettiin kaikenlaisia hyvyyksiä pöytään. Otin lisää kuvia meidän ruokapöydästä ja tuoleista, ehkä tuolit eivät näytä enää niin pyykinkuivaustelineiltä? Ihmiset hei. Mutta mitäs siitä, olen edelleen sitä mieltä, että tuolit on superit ja mahti kompinaatio massiivisen puupöydän kanssa.

Vimpassa kuvassa tyttö protestoi jotain ja heittäytyy tätä nykyä aina selälleen. Pientä draamaa pitää aina olla...joskus on ihan ok heittää ämpäri ympäri ja mennä selälleen. Ihanan mutkatonta.

/around the dining room table...

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Napsin vähän kuvasia kotoa, kun oli kaunis valo ja uutukaiset tuolini siinä. Olen miettinyt useamman kuukauden meille sopivia tuoleja, olin jo aikeissa tilata Hay:n nämä valkoisina, mutta ymmärsin yksi ilta, että ne olisivat suureen pöytään ja kapeaan tilaan ihan liian kookkaat. Jotain kevyttä tarvitaan ja niinpä päädyin Hay:n Hee tuoleihin. Sopii meidän taloon ja tilaan täydellisesti.

Tuoleissa on tosi hyvä istua, toki tarvitsevat jotain pehmikettä. Ajattelin tehdä/teettää yksikertaiset ja ohuet - ehkä nahkaiset konjakinväriset? istuintyynyt. Jotain samanlaista mallia mitä Mattolaiturilla.

/about Hay Hee...

Share

Pages