Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Parasta juuri nyt: Turun Kauppatorin lehtikaali, hassunnäköiset kurpitsat, Halloween ja isosisko. Perinteiseen tapaan huomenna katsotaan kauhuelokuvia, syödään kurpitsakeittoa ja Kale-salaattia - laitan reseptiä myöhemmin.

Takkatulta, elokuvia, hyvää ruokaa, suklaata, kynttilöitä ja rakkaita ihmisiä - siitä on minun huominen tehty, kivaa! En muuten enää pysty katsomaan yksin jännittäviä elokuvia, nuorempana tämä ei ollut mikään "probleema". Näin vanhana menetän täysin yöunet, ehkä jopa parilta yöltä. Eikä helpota sekään, että uskon vähän kummituksiin.

Happy Halloween!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Poju on nyt ylpeä eskarilainen ja tyttö leikkii päiväkodissa jo isojen puolella. Vauhtiveikkoja ovat molemmat ja kasvavat hurjan nopeasti, ei noiden kasvussa meinaa pysyä perässä! Meidän arki rullaa tällä hetkellä täyttä vauhtia, päivät täytyy aika tarkkaan aikatauluttaa. Olen niin tottunut siihen, että kaikenlaista on kokoajan menossa: harrastuksia, projekteja, blogia, maalausta, vaikka ja mitä. Joka päivä täytyy kuitenkin pysähtyä ja relata, kuunnella omia ajatuksia.

Haluaisin kuulla mahdollisimman monen äidin/isän vinkit, miten lisäät omaa jaksamistasi arjen keskellä?

Minulle ehkä tärkeintä on se, että pääsen työpäivän jälkeen, tai vaikka pojun jalkapallon aikana juoksemaan. Satoi tai paistoi. Joskus nyrkkeilen kohti pimeää syysilmaa ja kiroilen. Juoksen vielä kovempaa ja se tuntuu hyvältä. Urheilu on ehdottomasti se minun pakopaikkani... ja suihku ja valkoinen puuvillayöpukuni. Tärkeintä on olla yksin hetken, se antaa hurjasti voimia. Aina, AINA löytyy aikaa itselleen.

Netistä löytyy muuten todella paljon erilaisia rentoutumis ja meditaatio äänitteitä, tätä kuuntelen toisinaan.

Lempeetä loppuviikkoa, voikaa hyvin!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Oletteko koriste-esine-ihmisiä?

Minun koriste-esineet rajoittuvat lähinnä kaikenlaiseen suhteellisen hyödylliseen. Kotoani ei kai voi koskaan löytyä liikaa tuoksukynttilöitä, niitä rakastan ja haalin mielin määrin. Olen muutenkin heikkona kynttilöihin, laitan usein kynttilän palamaan, kun tulen kotiin - se rauhoittaa suuresti. Pahkakulhoni on ikivanha, enoni tekemä. Sillä on suuresti tunnearvoa ja siihen voi säilöä kaikenlaista pientä - koruja vaikka. Pienet yllättävätkin esineet tuovat kotiin persoonaa. Käsityöt, taide, tuoksukynttilät, muistoesineet - niitä kannatan.

Tuttavani perusti hiljattain nettikaupan Züny Storen ja heiltä saa tilattua näitä syötävän suloisia ja käsintehtyjä nahkasia Zuny-eläimiä. Sain heiltä lahjaksi sympaattisen hipon, jolle tyttäreni antoi nimeksi Matti (tytöllä on myös nukke nimeltä Matti, Matilla on aina pinkki mekko). Matti the hippo on juuri nyt pojan huoneessa kirjatukena, vankasta ja painavasta hiposta on aika moneen. Matti on kokoa Medium.

Hipon takia päässäni on soinut koko illan: I said a hip hop, Hippie to the hippie, The hip, hip a hop, and you don't stop, a rock it To the bang bang boogie, say, up jump the boogie, To the rhythm of the boogie, the beat. Koitapa lausua nopeasti!

Hauskaa iltaa!

Share

Pages