Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kotona ollaan!

Vietin rentouttavan viikonlopun, kun Naantalin Kylpylä tarjosi meille tytöille pikkujoulut - niistä lisää myöhemmin. Keräsin muutamia inspiroivia asioita tähän iltaan, ajattelin rentoilla lasten kanssa kotona ja ottaa mahdollisimman lunkisti.

Suvin kautta eksyin Nowness-sivuston In Residence -videoihin. Niin kaunista ja inspirvoivaa katseltavaa, tosin oma pikku koti tuntuu aika laimealta näiden kotien jälkeen. Mutta silti, innostava ja mielenkiintoinen saitti!

Dwell Outdoor. Minulla on jo kevään puutarhajutut mielessä. Ajatuksissa on viimeistellä terassi ja rakentaa pihan perälle bergola ja valaa sen alle suuri betonialue. Suuret suunnitelmat, mutta ihan oikeasti me päätettiin ottaa lunkisti ja uudistaa pihaa fiiliksen mukaan.

Ramdanen & Victoires koti Garance Doren blogissa ja sitten vielä tämä juliste.

Huomenna alkaa joulukuu, niin kivaa joulun odotusta!

/sunday superlinks: In Residence, Dwell Outdoor pictures and Ramdane & Victoire's Apartment.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Maanantaina kerron kaiken.

Välitietona teille: Olen suunnitellut muutamia korvakoruja. Juuri nyt rajattu määrä korvakoruja valmistuu pajalla ja maanantaina näette kuvia tuotoksista. Olen niin innoissani! Suomalaista käsityötä, jonka suunnittelussa minä olen saanut olla mukana. I couldn't be happier!

Prokkis on taas tälläinen omilla pennosilla tehty hommeli, jonka tärkein tavoite on tuoda nuorelle kultasepän alulle nimeä ja tunnettavuutta.

Kuullaan taas maanantaina!

/soooo exited! I designed some earcuffs and soon you'll see what's to come!

  

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Rakastan mustaa liki vuoden vanhaa viittaani (vaikka minulle tuleekin usein se päällä El Chupacabra -fiilis, ne tietää ken tietää). Viitta on monikäyttöinen ja erilaisilla vöillä siitä saa erilaisen. On ihanaa löytää kiva vaate, jota käyttää pitkään. ♥

Tässä sateisessa säässä Beaumonten viittani vyötettynä:

ps. miten kauniita rakennuksia Turussa onkaan!

kuvat: Suvi Kesäläinen

Share

Pages