Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Uusi vuosi tekee tuloaan, illaksi on vielä paljon tekemistä, kauppahommat jätin tuttuun tapaan viime tippaan.

Sain joululahjaksi viinioppaan ja tästä eteenpäin osaan siis kertoa aika paljon vaikka mistä. Esimerkiksi siitä, että lempijuomani Prosecco on loistava valinta aperitiiviksi! Alkupalaksi ajattelin metsästää edame-papuja tai sitten väkerrän kauniita pinchoja. Blogiin on suunnitteilla kivoja juttuja ja toivon, että viihdytte sen parissa.

Pidemmittä puheitta toivotan teille rakkaille lukijoille railakasta uudenvuodenjuhlaa. Happpy New Year!!! Kiitos, että olet olemassa.

 

"Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one!"

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yksi vuosi vilisee ihan silmissä, mutta kun oikeasti alkaa perinteen mukaan muistelemaan mennyttä vuotta on siihen mahtunut yhtä sun toista. Siispä onkin ensiarvoisen tärkeää elää joka päivä kuin viimeistä päivää ja nauttia hetkistä sen suurempia murehtimatta. Live a little!

Selasin mielenkiinnolla sisustusaiheisia kuvia tältä vuodelta...

Vuonna 2014 pääsin ensimmäistä kertaa stailaamaan pientä yksiötä, se oli raskasta hommaa yksin tekevälle, mutta niin inspiroivaa! Jotain uutta stailausta on varmasti odotettavissa vuonna 2015. Toivoitte, että astuisin mukavuusalueeltani pois ja stailaisin jotain toisen tyylistä, vaikkapa romanttista - siinäpä haastetta kerrakseen! Suunnitteilla on myös sisustaa vähän pienempiä kokonaisuuksia, vaikka cityasunnon parveke.

Keväällä 2014 ryhdyimme rakkaan Suvin kanssa kehittelemään Hetki-nimistä julkaisuamme, kävimme muun muassa Tuomaksen ja Annan vanhassa kodissa kuvaamassa. <3

Julkaisuumme on odotettavissa jatkoa, ehkä taas keväällä, kunhan saamme aikataulut järkättyä. (Kuva: Suvi Kesäläinen)

Kotona tapahtui yllättävän paljon, vaikka monta asiaa on vielä tekemättä. Makuuhuoneemme sai kesän kynnyksellä verhot ja yöpöydät:

Kesällä tuumattiin mikä terassilauta meille tulisi, päädyimme lämpöpuuhun, joka tuntui ja näytti kauniilta. Terassin valmistuminen oli yksi vuoden kohokohdista!

Kun kerta saatiin terassi, oli järjestettavä myös juhlat! Terassin avajaisia juhlittiin elokuun lopulla (kiitos designvuokraamolle kalustelainoista, ilman niitä moni vieras olisi jäänyt terassipuille paljaille) Mukavien juhlien jälkeen päätimme järjestää joka vuosi puutarhabailut. Sama aika, sama paikka!

Sen kummoisempia reissuja me ei poikkeuksellisesti tehty tänä vuonna, mutta yksi ikimuistoinen elämys oli yöpyä Scandicin kontissa. Tykästyin kontin cooliin kylppäriin ja aloin hitaasti mutta varmasti suunnitella kylppäriremppaa vanhempieni luokse. Toivottavasti saatte seurata kylppäriremonttia ensi vuonna!

Ennen terassia. Malttamattomana rakensin meille pienen terassialueen liuskekivistä, sillä en jaksanut odottaa uutta terassia. Rakastan liuskekiviä! Istutin yrttilaatikoihin eri lajeja minttua ja duunasin herkullisia mojitoja yllin kyllin kesävieraille. Kotiin saapui myös viikunapuu, joka sinnittelee edelleen keskuudessamme, hyvä minä!

Keväällä tapahtuu usein kaikenlaista...

Kävin esimerkiksi Tukholmassa Olympuksen pressimatkalla kera Majn, Adalminan, Charin ja Idan. Otin sata kuvaa Asplundilla ja kuolasin konjakinvärisiä huonekaluja. Ei aikaakaan, niin ostettiin konjakinvärinen daybed kotiimme, yksi unelmahuonekaluni.

Toinen suuri ja mieluisa sisustushankinta oli Louis Poulsenin Panthella-valaisin.

Keväällä innostuin myös viherkasveista ja niitä sitten kyyditettiin kotiimme. Viherinnostus ei ole laantunut, nyt kiinnostaa viherseinätkin! Hahhah. (Huhhuh, sanois mieheni.)

Uusivuosi 2014 otettiin vastaan Majn perheen kanssa, juhlavalot ja tunnelma oli katossa.

Nyt lasken budjettia ensi vuodelle ja mietimme mitä laitetaan vuonna 2015 kuntoon. Uusivuosi otetaan tälläkin kertaa vastaan rauhallisesti kotona ystäväperheen kesken muutamin koristein. Joulujutut ehdin jo siivoamaan pois, mutta kuusi kynttilöineen saa olla vielä mestoilla.

Iloista viikkoa ja jännittävää vuodenvaihdetta!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hullaannuin taannoisella laivareissulla ihan täysin, niin paljon ihania puteleita sisältöineen. Täydensin vähän varastoja niin vanhoilla, kuin uusilla tuttavuuksilla.

Sininen purkki on Dr. Brunnerin, pitkäaikainen lempparini, jolla voi pestä tyylin kainalot, hampaat, kylppärin - you name it! Hauska, freesi tuote ja tietty nätti myös. Uusin löytöni oli hiustenhoitotuotteet Davines-merkiltä, ihanat pastellinväriset aineet yksinkertaisessa purkissa. Seeprakuosinen meikkilaukkuni on yksi joululahja itselleni, se on Artekin ja se on Koodista. Kylppärin ikkunalaudalle olen koonnut tuoksukynttilöitä, joku niistä palaa usein.

Onko teillä uudenvuoden lupauksia? Minä toivon vähempiä, mutta parempia hankintoja ensi vuonna - niin kosmetiikan, kuin ylipäätänsä kaiken suhteen. Kuluttaa järkevästi ja kohtuudella, käyttää loppuun ja ostaa vasta sitten uutta. Kodin sisustus olisi kiva saada kuntoon. Legendaarisesti aloitan myös kesäkuntoon 2015 -projektin tuhansien muiden tyyppien mukana. :) Haluaisin aloittaa joogaharrastukseni lisäksi itämaisen tanssin. Uusi keramiikkakurssi kiinnostelee myös.

Rentouttavia välipäiviä onnekkaille lomalaisille ja reippaita duunipäiviä niitä tekeville, kuten meikkikselle.

Uutta vuotta kohti.

Share

Pages