Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minua pyydettiin ennustamaan seuraavaa sisustushittiä.

Voisin sanoa ne hypettämäni viherkasvit tai Martiniquen banaaninlehdet, mutta vastaan lyhyesti ja ytimekkäästi vihreä. Kaikki vihreän sävyt haaleasta tummaan. Raikkaus!

 

 

Tällä hetkellä innostun valkoisesta 10x10 laatasta tiililadonnalla ja kullasta. Ihailen laatoitettuja tasoja, ikkunalautoja, pöytiä ja tietysti seiniä. Artekin tarjoiluvaunukin kaakelitasolla on alkanut kiinnostamaan.

 

 

Sanoisin myös rentous ja klassisuus - kenkälaatikoita, kirjapinoja ja lempikenkiä. Henkilökohtaisten tärkeiden tavaroiden ja esineiden tuominen osaksi sisustusta. Sisustuksen ei tarvitse olla niin harkittu, vaan se saa näyttää vähän boheemilta. Itseasiassa viihdyn paremmin vähän keskeneräisessä kodissa - tyhjää tilaa saa ja pitää olla eniten. 

 

 

Mitäs mieltä te olette? Mikä on seuraava sisustushitti? Entä mitä ette huolisi omaan kotiinne?

/shades of green

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Pojuni sai hiljattain uuden työpöydän, String-säilytysjärjestelmän työpöydällä ja vielä tammenvärisenä. On kyllä ihana! Nyt se on jo täynnä pojan leluja ja satukirjoja - näyttää aika suloiselta.

Pieni poikani on kasvanut hurjaa vauhtia, hän on käynyt jo tutustumassa esikouluun ja kohta hän varmaan menee autokouluun. En kestä, miten lapset kasvavat niin nopeasti! Pieni pulleaposkinen vauvani on muuttunut jo pitkäksi pojaksi, joka haaveilee palomiehen ammatista. Hänellä heiluu yksi hammas ja tekee innolla tehtäväkirjaansa oman työpöytänsä äärellä, kuin koululainen. Missä on se pieni nyytti, jota nuorena äitinä ihmettelin sairaalan vuoteella? ♥

/work desk in oak, love it!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

P1014374.JPG


P1014375.JPG


 


Viikolla elän hyvin terveellisellä ruokavaliolla, jotta voin pyhittää viikonloput herkuttelulle. Arkinen salainen paheeni on kuitenkin turkkilainen jugurtti monessa muodossa. Aamupalani (jos sitä muistan syödä) on usein tätä pehmeää jugurttia, banaania ja muita hedelmiä. Banaani siksi, että se antaa makeutta, joten muuta makeutusta ei tarvita. Toisinaan korvaan banaanin hunajalla ja lisään pähkinöitä. Voisin syödä tätä settiä aamuin ja illoin - niin ihanaa!


Jotta saisin vähän vaihtelua aamiaiseeni ja uusia ulottuvuuksia, laittakaa teidän aamupalavinkit jakoon!


/my secret craving - Turkish yoghurt!


 

Share

Pages