Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Moi!

Kesä tulee ja erilainen valo sen mukana. Kotia on kevennetty, matot viety jo aikoja sitten varastoon. Vaatteetkin olen valinnut huomaamatta vaaleiksi. Se hetki kun takin voi jättää naulakkoon ja astua ulos keveällä asulla, oh la la! Lasten vaatettamisesta puhumattakaan. Tai kurasta ja lumesta.

Kesää varten metsästän vielä täydellistä aurinkotuolia, farkkuhaalaria, kevyttä päivetystä ja ihan vähän pidempiä hiuksia.

Valkoinen on ihana ja se näyttää hyvältä missä vaan, milloin vaan. Lemppari.

Aurinkoisia terkkuja!

/what's your favorite color? I like white. Hehe.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tuoreen kuusivuotiaan pojan äitinä haluan sanoa muutaman sanasen synttäritarjoilusta. Less is more tässäkin asiassa. Avainsana on sankarille mieluistat rekvisiitat ja leikit - tarjoilut pidetään hyvin yksinkertaisena.

Jätskitötteröt olivat muuten menestys! Kaverit saivat valita yhden tai kaksi palloa jäätelöä, jonka jälkeen jätskipallot täyttyivät karkeista. Jäätelöä syötiin suurella antaumuksella - kaikille maistui, kun taas kakku ei mennyt tänäkään vuonna kaupaksi.

Eli jos voin tällä vinkillä helpottaa jonkun äitin järjestelyjä, niin unohtakaa kakut - keskittykää tötteröihin ja poppariin.

Vai onko siellä puolen lisää mahtavia idiksiä lastenjuhlien tarjoiluista?

/my son turned six years, hooray!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

Paljaat varpaat, auringosta lämmennyt koti ja perjantai! Lautasella rucolaa, sinihomejuustoa, päärynää ja pinjansiemeniä.

Minun viikonloppuuni kuuluu poikani synttäreiden valmisteluja. Teemana on lentsikat ja muutama kiva idis on jo kehitteillä. Laitan teillekin jotain inspispostausta pikku pojan synttäreistä!

Thank god it's weekend! Todellakin.

/on my plate: arugula, blue cheese, pears and pine nuts

Share

Pages