Ladataan...
Coco Sweet Dreams

elosyys9.jpg


 


Iloista vappua ystävät hyvät!


Toivottavasti siitä tulee ennen kaikkea värikäs ja kupliva. Viime aikoina olen liihotellut niin paljon ympäriinsä, että tänä vuonna me vietetään vappu rauhallisesti lasten kera. Paljon ilmapalloja ja munkkiöverit. Illalla skumppaa!


Päivän iloinen uutinen: Kirsikkapuut kukkii Turussa!


/first of May

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Oletteko kuulleet paahdetuista verigreipeistä? Minä olin, mutta myös unohtanut koko reseptin, kunnes viikonloppuna kaipasin jotain raikasta. Nopean nettisurffailun jälkeen löysin hyvin simppelin ohjeen. Simppelit reseptit noin muutenkin ovat niin minun juttuja!

1 pinkki greippi
2 tl ruskeaa sokeria

Halkaise greippi. Ripottele päälle sokeria. Paahda uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia, ehkä enemmänkin. Syö lusikalla.

Paahdetut verigreipit sopivat suupaloina myös salaattiin -  raikastaa kokonaisuutta ja sokerin makea vivahde sopii mm. vuohenjuuston kaveriksi. Innostuin niin paahtamisesta, että ajattelin kokeilla tätä muihinkin hedelmiin!

Ja eiku paahtamaan!

/roasted blood orange

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Levollisia kuvia allekirjoittaneen toisenlaiseen olotilaan. Mites teillä toi siitepölyallergia, täällä päässä on aikamoista!

Olohuoneen uusi daybed on kyllä parhain valinta isojen ikkunoiden alle. Sisustus on edelleen kesken ja huonekalut hakevat vielä paikkaansa. Telkun paikkaa mietitään vielä, sillä lisää kaappitilaa tarvitaan reilusti. Tästä minulla onkin yksi idea mielessä.

Minä mattojen dissaajana olen nyt miettinyt sellaista. Suuri matto kokoaisi olohuoneen omaksi tilakseen ja hitusen kolkko tila saattaisi saada vähän lämpöä ympärilleen. Tarkastelua ja fundeerausta tarvitsee tämä tila vielä ja paljon.

Mut hei, allergiasta vielä. Sehän tarkoittaa sitä, että kevät on jo pitkällä. Jos tarkkaan katsotte, niin näette ikkunasta vihreitä versoja puhjenneen. Kaikenlaista ihanaa kasvaa taas maasta ja harmaanruskea kukkapenkki vaihtaa vähän ilmettä.

Jep, huumassa!

/my sunday thoughts and some interior stuff...

Share

Pages