Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään on satanut ja mikä onkaan parempi hetki järkkäillä vaatehuonetta, kuin hittaamman puoleinen sadepäivä. Rokkia soimaan, tavarat ulos ja pölyhuiska käteen.

Minulla on edelleen liikkaa vaatteita ja yritän lahjoittaa niitä parhaani mukaan eteenpäin, tavarapaljous vähän ahdistaa. Minulla on myös muutamia vaatteita, joita en paljoakaan käytä, mutta ne niillä on tunnearvoa niin paljon, ettei niitä voi laittaa eteenpäin.

Tässä kuitenkin muutama räpsy kompaktin kokoisesta vaatehuoneestani. Ikean pax-kaapit on asennettu U:n mallisesti kulmakaappeja hyväksi käyttäen. Avonaisissa kulmakaapeissa on kahdessa tasossa tankotilaa, sivuilla on hyllyjä lattiasta kattoon asti. Vasemmalla puolella minulla on kenkiä ja kaikenlaista "arvotavaraa". Oikeassa hyllyssä vaatteita, urheilukamat ynnä muut. Makuuhuoneessa minulla on vielä iso lipasto pienemmille vaatteille, kuten alusasuille.

Lattialle laitoin kuvausten välissä Turkista tuodun maton, se kivasti lämmittää vaatehuoneeni tunnelmaa. Matto on muuten rukousmatto, jollaisia myytiin parin euron hintaan paikallisilla markkinoilla.

Haaveilun asteelle jää koko huoneen kokoinen vaatehuone. Jos makuuhuoneessa riittää tilaa, niin yhdelle seinälle saa tosi kauniisti avonaisen säilytysjärjestelmän, samaan tyylin mitä designiston omistajan kotona, joissa vierailin viime syksynä. Ihana. :)

Näillä mennään nyt, kovaa järkkäilyä, fiksuja ostoksia, ettei minihuoneeni täyty liikaa. Se oli aika pahassa jamassa vielä hetki sitten... sinne piti kävellä sivuttain ja peruuttaa pois päästääkseen. Tässä vielä oikeaa kuvaa huoneestani Instagraminn  puolelta - tältä se useimmiten näyttää... mutta just päätin, ettei enää koskaan.

Ihania, tunnelmallisia sadepäiviä typyt ja pojut!

/my extra compact walk-in closet. Ikea pax it is.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kenellekään ei varmaan ole tullut epäselväksi se, että rakastan kenkiä. En osaa ostaa laukkuja, mutta kenkiä... voi kyllä!

Yhteistyössä Helsingissä sijaitsevan kenkäkauppa MI-NO:n kanssa kuvasin heidän kenkiään. MINO on hiljattain Galleria Esplanadin yhteyteen avattu kenkäkauppa, joka on keskittynyt ainoastaan pohjoismaisiin tarkoin valikoituihin merkkeihin. Tyyliltään kauniin yksinkertaisia ja laadukkaita kenkäpareja juuri minun mieleeni. Liikkeestä valitsin kuusi paria kenkiä tänne meille kuvauslainaan:

Minulla oli aika ihanaa, olin yksin kotona, aurinko lämmitti ja avasin paketteja ja kuvailin...

DECADENT
Barcelona

ATP ATELIER
Carmen

RESCHIA
Open Toe Boot

BY MALENE BIRGER
Toro Suede Bootie (oma lemppari)

ATP ATELIER
Rosa

RESCHIA
Open Toe Boot

ATP ATELIER
Josa Natural

MINO:sta kannattaa tykätä myös facebookissa, niin pysyy ajantasalla uusista tuottteista ja tarjouksista. Itse päätin ostaa nuo mustat By Malene Birgerin nilkkurit - sopivat jalkaani täydellisesti ja mustilla nilkkureilla oli iso musta aukko kenkäkaapissani.

Super tyylikkään liikkeen lisäksi MINO:sta voi shoppailla myös nettikaupan kautta. Kaunis liike on tosin nähtävyys itsessään...

Rakkaudesta kenkiin. Toivottavasti näistä kuvista oli yhtä paljon iloa teille, kuin kuvaajalle.

Me jatketaan taas hommia pihan kanssa - ja kuunnellaan Sia – Chandelier - ihana. Rentoa vapaapäivää kaikille!

/MI-NO, my favorite shoe shop in Helsinki

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

En ole varsinaisesti korujen käyttäjä, mutta en voi vastustaa pieniä ja siroja koruja. Ne ovat minulle tärkeitä ja näistä tyylini tunnistaa!

Olen etsinyt jo pitkään uusia potentiaalisia kultaisia koruja hopeisen peace-koruni rinnalle. Tänään uudet kultaiset kävelivät kirjaimellisesti vastaan Zarassa. Tämä on jokin rajoitettu erä ja näitä löytyy kultaisena ja hopeana. Rakastan. Vielä kun löytäisin kultaisen siron korvakorun korvan lehdelle, mutta yhtäkään tämän tyylistä ei ole tullut vastaan, kertokaa jos te löydätte.

/zara limited edition necklace - love it!

 

Share

Pages