Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kun ilmat eivät ole pyöräilyyn suotuisat menen autolla töihin. Tälläiset päivät ovat periaatteessa luksusta, kun aamuihin jää enemmän aikaa ja fiilis on ainakin ulkoisesti parempi, kun on aikaa laittautua.

Ajattelin hyvin yksinkertaiseen tyyliini kertoa miten tämän polkkatukkani usein laitan.

En ole kovinkaan uskollinen yhdelle tuotesarjalle, vaan palan halusta kokeilla uusia juttuja. Nämä pari hiustuotetta on kuitenkin pysynyt matkassa mukana, enemmän tai vähemmän jo useamman vuoden.

Muistatteko Gossip Girlin, It´s got to be got2b gossip girl -mainoksen? Tämä on löytynyt ensimmäistä kertaa juuri niiltä ajoilta ja tähän hiusvoiteeseen liittyy hyviä muistoja. En muista tarkalleen mitä, mutta tästä tulee jotenkin nostalginen olo ja ihana fiilis. Asuttiin muistaakseni keskustassa ja oli hyvä meno ja meininki. Käytän tiettyjä tuotteita tai vaatteita erityisesti niihin liittyvien hyvien muistojen takia. Olenkohan yksin tämän tapani kanssa?

Heti suihkun jälkeen sivelen latvoihin tätä Schwarzkopfin got2b smooth `n chic smoothing lotion:ia.

Tämän jälkeen suihkautan Balmainin Salt Spraytä käsien kautta hiuksiin. Pari kolme suihkausta käsiin riittää. Puristelen tuotetta hiuksiin, lähinnä latvoihin tätäkin.

Erityisesti viikonloppuisin laitan paplarit päähän jä hengailen ne päässä koko aamun ja annan hiusten kuivua omaa tahtia.

Välillä kuivaan  pyöröharjalla pyyhekuivat hiukset hiustenkuivaajalla. Olen löytänyt ensimmäistä kertaa hyvän harjan, GHD:n Natural Bristle Radial brush, jolla muotoilen ihan kevyesti hiuksia tällä tapaa:

Perussetti:

Vähän meikkiä ja valmis. Lomalla kun olen, niin vähän innostuin ja tein teille pienen esittelyn perusmeikistäni. Palataan siihen sitten myöhemmin, toivottavasti teitä kiinnostelee.

Jeppisjepulis. Onko siellä muita kesälomalaisia?

/my everyday hair.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meikkis hamstraa edelleen marmorinpaloja, ne on niin kivoja asetelmien kokoojia. Ekan palasen ostin rautakaupasta aikoja sitten, ehkä muistattekin, kun vinkkasin, että yksittäisiä paloja voi yleensä ostaa parilla eurolla kotiin, vähän niinkuin mallikappaleeksi, tosin näitä kyseisiä laattoja ei kuulema enää löydy.

Marmoripaloja löytyy nyt niin monesta kaupasta ja trendi näyttää säilyneen. H&M Homelta tulee syksyn/talven aikana paljon kaikenlaista marmorikuviollista tavaraa. Chef Mariuksen verkkokaupasta voi ostaa marmorisia leikkuulautoja. Googletellessani löysin vielä tämän ehdokaan. Kaikenlaista ihanaa. <3

Kuvien suuren marmoripalan olen roudannut vanhempieni luota... takkaremontista jäi suuri hukkapala minun onnekseni. Näistä marmorinpalasista voi muuten tosi kätevästi tarjoilla ruokia, esimerkiksi juustot pysyvät hyvinä, kun ne tarjoilee jääkaapissa kylmentyneeltä marmorinpalalta.

*

Tässä tulikin ihan huomaamatta parin päivän blogitauko. Kun paistaa, ei sisällä sovi olla. Ollaan viimeistelty Ihmepuutarhan liuskekivipolkua ja maalattu puupaneeleita mustaksi(!). Meidän talon ulkokuorta viimeistellään, ennen kuin terassia päästään rakentamaan.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ehkä teidän mielestä meidän koti on vähän kolkko, mutta olen huomannut, että pidän eniten siitä, että olen siivonnut kaiken tavaran piiloon (eikä kukaan niitä sen jälkeen löydä). Tulen vähän hermostuneeksi kaikenlaisista somisteita... kyllä se elämä täällä muutenkin näkyy, se on varma.

Siirsin Bo Conceptin Morini daybedin takkahuoneeseen ja aloin yks kaks kaipaamaan mattoa. Mielestäni mattoa on äärimmäisen vaikea ostaa! En ole vielä omistanut mattoa, jota jaksaisin kauaa katsoa. Musta talja on ainut, jonka kaivan silloin tällöin esille.

Olen kuitenkin tuumaillut, että tarpeeksi iso matto ryhmittäisi eri tiloja kodissa. Kuten takkahuonetta ja olohuonetta. Olisi kiva olla vähän rohkeampi mattojen suhteen.

Jos teillä on mielessä joku matto tähän tilaan, vinkit otetaan vastaan. Olen alustavasti funtsinut tätä mattoa kaksin kappalein mattoteipillä yhteen liitettynä. Kaksi sen takia, että takkahuone on suhteellisen iso, vaikkei se ehkä kuvista tule selville.

Takkahuone on meidän kodin sydän. Siihen saavutaan eteisestä ja takkahuoneessa on myös toinen ovi ulos, tulevalle terassille.

(Siinä minun raisut ja vähän surkeat töppöset tönöttää. Näistä en tule varmaan ikinä luopumaan. Emut. Rakastan.)

(Lempijutuista vielä... tässä minun lempilaukut. Kovassa käytössä ovat. Opening Ceremony ja H&M laukut. Nähty monta kertaa täälläkin.)

Mattovinkkejä siispä vaan kehiin! Miltä mahtaisi näyttää punertava persialainen matto?

 

 

Share

Pages