Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Helleasussa uima-altaalla. 

Rakastan kuvien mestaa, keskellä Turkua. Menen tuonne usein syömään eväitä, tää paikka on jotenkin niin raikastava keidas ja piilossa kaikelta vilinältä.

Tänään olin lounastreffeillä, kun aurinkoinen ja energinen Mona oli ystävällisesti tehnyt meille lounasta. Tuolla me kalliolla istuimme, söimme herkullista salaattia, jossa oli minulle uusia ainesosia. Amarantin ja spiruaalin näin mainitakseni. Opin, että kun amaranttia ja pähkinää syö yhdessä - saa täydellistä proteiinia. Vanhakin oppii aina uutta. 

/dress from Bik Bok, sneakers Nike Roshe,  heels from Zara (new in)

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

 

 

Meitsin puskat on räjähtänyt käsiin. Apua! :)

 

Alkukesästä istutin niitä yrttejä siisteihin riviin, nyt yrtit kukoistavat kuin viimeistä päivää. Uskon vakaasti, että yhteistyö Green Caren kanssa on vaikuttanut satoon todellakin positiivisesti. Vaikka syönkin paljon yrttejä ja salaatteja, näitä on nyt yli tarpeen. Eli jos ystävät hyvät tarvitsette esimerkiksi minttua, erityisesti omenaminttua - täältä löytyy!

 

Vinkkinä vielä, että kukkivista yrteistä saa kotiin ihania kimppuja. Suosikkikimppu on nyt puntti omenaminttua ja kukkivaa oreganoa - koti tuoksuu valtavan ihanalta.

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Juhuu! Muutamia kuvia eiliseltä. Me ollaan justiinsa laskeuduttu kotiin, ihanaa!

Bileitä aina odottaa innolla ja kivaahan se on juhlia, mutta kotiin ja arkeen on vähintään yhtä ihanaa palata. Ehkä se arki tuntuukin vähän iisimmältä, kun hetkeksi lähtee vähän viilettämään. Me viiletettiin tällä kertaa Tampereen kattojen yllä ja juhlimme rakkaan ystävämme Majn synttäreitä. Paikka oli ihan sikamakee,  jengi värikäs, luonnekas ja ennen kaikkea hauska, kuten sankari itsekin.

Minä otin taas huumaa koristelusta ja sainkin kunnian toimia koristeluvastaavana. Tytön huoneen pom-pomit olivat menossa jo roskiin, mutta onneksi ehtivät vielä koristamaan kattoterassia, sinne ne sitten jäivätkin. Juhlalaatikostani löytyivät vielä Ikean pallukat, niihin kannattaa muuten sijoittaa - ovat jo monet juhlat kiertäneet. Juhlavalot ovat ne tutut Clasun versiot.

Jos mietitte, miksi me kaikki näytettiin niin upeilta, oli asukoodina SWAG. Maj ohjeisti pukeutumaan mielummin överisti, kuin vajaristi - juhlakansa noudatti pyyntöä mielestäni todella mallikkaasti.

Kiitos Maj ja onnea miljoonasti. Kiitos, kun olet.

Share

Pages