Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Sisustusjutut kiinnostelee kovin.

Tykästyin tähän Ikean valaisimeen kovin. Alkujaan iskin silmäni ensin tähän kuvaan, jonka jälkeen aloinkin vähän tsiikailemaan krominvärisiä valaisimia. Ikeasta löytyi kaunis yksilö, Ikea 365+ sarjasta. Tässä Brasa-valaisimessa on jotain ysäriä, se tekee siitä astetta coolimman. Näitä on muuten kovin pieniä eriä myynnissä, itsekin odottelin parisen viikkoa omaani.

Syksy tuoksuu jo ilmassa ja illat ovat jo varsin hämäriä, kauniita valaisimia on taas kiva sytytellä niiden kynttilöiden lisäksi.

Valaisin on nyt meidän olohuoneessa, mutta halusin stailata tämän makuuhuoneeseen. Ihailin, miten kauniisti se sopisi myös makkariin.

Sisustusinnostus on nyt siinä pisteessä, että minun tekisi mieli stailata vaikka opiskelijan pieni asunto nätiksi, kauniiseen kotiin ei välttämättä tarvita paljon varoja, pienillä ja hyvin simppeleillä jutuilla saa jo nättiä. Katsotaan jos tämä ideani tästä vaikka jalostuisi toteutukseen!

/absolutely fabulous floor lamp from Ikea.

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Herbina

Sain jo jonkin aikaa sitten Herbinan Volume -tuotteita testiin. Käytän oikeastaan aina tuuheuttavia tuotteita perisuomalaisen ohuen hiuslaatuni takia. Herbinan tyvikohottajaa olen käyttänyt ennenkin, se toimii! Herbinan tuotteet ovat kulkeneet mukanani läpi elämän enemmän tai vähemmän aina.

Tyvikohottajan lisäksi löytyi toinenkin lempituote, jota käytän päivittäin. Herbinan Letitys- ja Rakennesuihke! Ihana. Suihkautan tätä pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaan tai vaihtoehtoisesti laitan paplarit päähän - toimii! Ehdottomasti testaamisen arvoinen. Minun hiukset eivät ole jääneet suihkeesta yhtään tahmeiksi, mitä yleensä tälläiset rakennetuotteet saattavat tehdä.

Pidemmittä puheitta saan arpoa teille 3 tuotepakettia, jotka sisältävät Herbina Volume -muotoilutuotteita (hiuskiinne, muotovaahto, letityssuihke kuivashampoo ja tyvikohottaja.). Kommentoi tätä postausta, niin tuotesetti voi olla sun. Arvonta päättyy lauantaina 5.9 klo 21:00.

Lycka till!

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistumisesta! :)

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Juttusarja: Kylpyhuoneen kaapilla

 

Howdy ho kamut!

Tässä muutama luottotuotteeni, joita käytän oikeastaan aina. Arkena nämä kulkevat tunnollisesti mukanani.

MAC Fling Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils. Sävy on täydellinen, ihan semisti harmaaseen taittuva - toimii! Miinuksia siitä, että loppuu liian nopeasti ja väri katkeilee äärimäisen helposti, kun sitä "ruuvaa" liikaa.

Isa Dora: Light & Shade Eye shadow, sävy 85 Fresco Beige Matte. Tällä saa luonnollisen meikin ja tummempi sävy on ideaali varjostukseen. Sutina käytän MAC 217:aa, paitsi Maj ja Sape sanoivat harjan olevan vähän liian paksu luomivärin sivelyyn. Häivyttämiseen just hyvä, ellei jopa paras.

Lancome Teint Miracle: Sävy 03. Ihana ja levittyy tasaisesti. Ostin tämän, kun törmäsin iki-ihanaan Lauraan, hän suositteli tätä suurella sydämellä, on kuulema monen suosikki.

Chanel huulikiilto. Mikä tahansa neutraalin sävyinen huulikiilto on aina käytössä. Diorin addict Lip Maximicer on myös kovassa käytössä.

YSL valokynä. YSL Touche Éclat, Radiant touch. Sävy 1. En voi elää ilman valokynää, enkä lähde mihinkään, ennen kuin valokynää on lisätty.

YSL poskipuna - paras sävy!!! YSL Créme de blush Fard á Joues Cream blush. Poskipunasta tulee heti terveemmän näköiset kasvot. Sape on tietysti tehnyt tutoriaalin, miten voidemaista poskipunaa kuuluu levittää. Ihana.

Arkimeikit=parhaat meikit. Vaihtelen meikkejä aika tiuhaan tahtiin, mutta sävyt pysyvät aina ennallaan.

Meikkaatteko arkena ja miten paljon? Minulla menee alle 5 minsaa, lähinnä iho kuntoon, kulmiin väriä, poskipunaa, ripsientaivutus, ripsaria ja valmis!

Share

Pages