Ladataan...
Coco Sweet Dreams

1. Adea Deco 2. Interface Nana 3. Hay Björn 4. Interface Blues

 

 

Uuden sohvan valinta, ei oo helppoo ei! Järki sanoo, että nelonen, mutta jokin numero ykkösessä puhuttelee - siinä on jotain enemmän. Tummansininen värinä olisi aivan mahtava! Materiaalina nahka kiinnostaa, siitä tulee sitä paitsi ajan myötä kaunis. Numero kolmonen on ollut jo pitkään haaveena, kiva muoto ja harmaa sopisi meidän kotiin harmonisesti! En osaa valita sitä kaikkein klassisinta ja järkevintä, vaikka ehkä pitäisi? Hmm... Hmmm...  Mikä on teidän suosikki?

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ihan saletisti en ole varma, olenko tästä kynsilakasta joskus maininnut, mutta muistinne virkistämiseksi ja viikonlopun kunniaksi mainitsen uudelleen (ja uudelleen ja uudelleen). Mielestäni kynsilakkojen ykkönen on Chelsea Red 643. Kuivuu nopeasti, sävy on täydellisen punainen (vähän tummempi, kuin kuvassa) ja hinnaltaan edullinen. Lakka löytyy Isa Doran hyllystä: Wonder Nail, Chelsea Red 643. Extra long lasting ja kaikkea.

Suosittelen suurella sydämellä!

Ihanaa viikonloppua!

/the best nail polish is Isa Dora: Wonder Nail, Chelsea Red 643. Go and get it!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Terkkuja kotoa!

Minulla on uusi uimapuku. Ja huhtikuun rantaloma mielessä.

Uskon että klassiset kokouikkarit tekevät näyttävän paluun tänä vuonna, erityisesti valkoiset ovat erityisesti mieleeni. Loman ja kokouimapukujen lisäksi Holiday Magazine kiinnostelee, heitä kannattaa seurata myös Instassa.

All I need is a beach.

 

/swimsuit from Asos

Share

Pages