Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Vihreä virkistää alkavaa marraskuuta!

Olen täysin modernin sisustustyylin ystävä, mutta haluan tuoda kotiin aina jotain yllättävää, voisin hyvin kuvitella tuon kuvani valaisimen jossain pöydän päällä. Se on hyvällä tavalla erikoinen.

Kasaan viherkasvit yleensä aina yhteen kasaan. Kun viherkasvit ovat omassa ryhmässään, niin se rauhoittaa tilaa. Terassilta tuotu sitruspuuni kukoistaa edelleen, syksy ei ole vaikuttanut häneen millään tavalla. Minulle muuten kaikki kasvit ovat subjektiivisia olentoja, niille voi kertoa kaikki salaisuudet.

Hortonomi Henna kiittää ja kuittaa, hyvää pyhäinpäivää toivoen. :)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Hirmuisen ihanaa Halloweenia!

Tänäkin vuonna minä järjestän pientä illanviettoa lasten kera. Siskoni tulee tyttönsä kera meille, tehdään hyvää ruokaa ja puetaan lapsille asut. Ostin siskon tytölle kurpitsa-asun, voitte ehkä kuvitella pienen yksivuotiaan kurpitsan, joka on juuri oppinut kävelemään hoiperrellen. :)

Käydään ehkä naapurissa ja syödään herkkuja. Tälläiset perinteet ovat kivoja ja sellaisista pidin itsekin lapsena.

Muuten ajattelin viettää viikonlopun pitkästä aikaa ilman kännykkää, tietsikkaa ja telkkaria... keskityn kotihommiin, lapsiin ja rentoutumiseen. Ehkä vähän töihin. Minulla on ollut aikamoinen syyskuu, sen voin sanoa. :) 

/Happy Halloween!

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

Tein viime vuonna ihanan kivan ostoksen: pitkän takin suoraan jostain Italiasta (made in Italy). Veikkaan, että takki on oikeasti jo parikymmentä vuotta vanha, mutta ikääntynyt varsin mallikkaasti: siitä ei voi aistia minkään näköistä nukkaantumista, reikiintymistä tai pahaa tuoksua, vaikka onkin 2nd hand löytö.

Kannattaa siis todellakin pitää silmät auki ja tutkailla näitä klassisia takkeja. Minä suosittelen pitkää mallia, jotta pysyy täällä pohjolassa vähän lämpöisempänä. Minulla on muutenkin vähän enemmän asennetta matkassa, kun viiletän pitkässä takissa tuolla kylillä. 

Halloween on ihan nurkan takana, minulla on missiona etsiä pari kurpitsaa ja kaivertaa ne lasten kera. Vihdoin viikonloppu vailla mitään pakollista ohjelmaa. Toiveena on vain vapaata olemista kurpitsalyhtyjen loisteessa. 

/one of my all time favorite coat. <3

kuva/pic: Suvi Kesäläinen 

Share

Pages