Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tukholmassa oli sateesta ja myrskystä huolimatta ihana tunnelma. Joulu näkyi joka kadun kulmalla ja joululauluja soitettiin taukoamatta. Filmasin lapsilleni NK:n jouluikkunat, nautiskelin piparkakkulattea ja istuin tiiviin tunnelmallisessa Café Sempressa katselemassa ihmisvilinää. Miten styleä porukkaa kaupungilla liikkuikaan vauvoista vaareihin. Vähän tein ostoksiakin, mutta tällä kertaa aika maltillisesti. Upean kesämekon löysin ainakin, jonkun nyt mainitakseni.

Pari iltaa kului kuin siivillä. Kaduilla loikoili muuten harmittavan paljon kodittomia, nukkuivat pahvien päällä makuupusseissaan samalla, kun hilpeä juhlakansa taapersi ravintoloihin. Toivottavasti he pääsevät talveksi lämpimään.

Joulukuussa, noin niin kuin yleensäkin, minulla alkaa vähän hitaampi moodi. Teen asiat vähän huolellisemmin, keskittyneemmin ja rauhallisemmin. Joulu sen tekee (ja rentouttavat minilomat).

Jouluista viikkoa!

xxxx

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Hello!

Olen visuaalisella inspismatkalla Tukholmassa. Minulle käy usein niin, että jo koneessa päivittelen sitä, että pitäisi reissata enemmän. Tukholmakin on ihan kiven heiton päässä ja jos vielä onnistuu bongaamaan edulliset lennot niin tää yksi lempikaupunkini on niin hyvä idea! Täällä on aina hyvä tunnelma.

Erityisesti sisustuksellista kuvasaldoa on siis luvassa, ehkäpä myös pari shoppailuvinkkiä ja trendiraporttia.

Hyvää sunnuntaita!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tässä pari omaa semikevyttä elämänohjetta tähän keskiviikkoiltaan, s'il vous plaït:

1. Vähemmän on aina enemmän. Keep it simple girl! Ja suuremmassa mittakaavassa ajateltuna, elämä itsessään on tosi yksinkertaista, me teemme siitä vain joskus ihan hiton monimutkaista. Muistutan itseäni tästä liki päivittäin.

2. Siirrä ylitsepääsemätön homma seuraavaan päivään, mutta muista myös tehdä se seuraavana päivänä! Siivoton koti olkoon siivoton, himmennä valaistusta, laita luksustuoksukynttilä palamaan ja kuuntele musiikkia. Tanssiakin saa.

3. Jääkaapista on hyvä löytyä aina shampanjaa ja vahvaa juustoa. Juhlallisen maljan paikka tulee monesti yllättäen. Vahva ja kypsynyt juusto taas maistuu parhaimmalta, älä tuhlaa rahojasi mihinkään muuhun. Vaadi vain parasta kaikessa!

4. Tanssiminen yksin kotona, ystävien tai lasten kanssa vie aina arkiset huolet mennessään. Shake it off baby!

5. Jutustelu lasten kanssa rentouttaa ja heiltä saa voimaa. Voi sitä lasten elämänpaloa, riemua ja positiivisuutta! Pidä lapsenmielisyys mukana läpi elämän.

6. Älä säästele niitä tuoksukynttilöitäsi, palamaan vaan! Ja juo maitoa kalliista kristallilaseista ja käytä kangasservettejä niin kuin hienoissa ravintoloissa tehdään. Sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Tee eksluusivisia asioita erityisesti kurjimmilta tuntuvina päivinä. Pukeudu kauniisti itsesi vuoksi.

7. Muista, että illalla asiat saattavat tuntua ylitsepääsemättömiltä, mutta ei yötä ilman aamua. Do not believe all the things you tell yourself late at night.

8. Vaali hetkiä. Tee elämästäsi suuri seikkailu, koska sitähän se on. Sekoile vähän.

9. Nuku hyvin. Herää ajoissa, se voittaa aina kiireessä lähtijän.

10. Lue toisinaan vain ja ainoastaan ne positiivisten otsikoiden alta löytyvät uutiset.

11. Ilahduta ja huomioi muita. Piristä ihan random-asioilla. Itse tulen näistä niin kovin hyvälle mielelle, kun annan hyvän kiertää. Mutta muista myös se, ettei kiltteyttäsi saa kukaan käyttää hyväkseen.

 

 x

Share

Pages