Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Kelasin ja kelasin kesäkuvia, jäin tämän kohdalle.

Oltiin oltu pitkään uimassa. Oli vielä hellettä ja tallustin suuressa valkoisessa t-paidassa terassilla, suihkusta juuri tulleena. Vuoden 2015 paras hankinta oli ehkäpä aurinkotuolit terassille, niissä on loikoiltu jo niin monet kerrat. Pidän myös noista Totémen pyyhkeistä, kaunis klassinen kuvio ja vaaleanharmaa väritys.

Uusi vuosi tuntuu tänä vuonna jotenkin erityisen jännittävältä hyvällä tavalla. Sellaiselta super uudelta ja spesiaalta. Myös monella minun kaverillani on sellainen olo, että vuonna 2016 tulee tapahtumaan paljon. 2015 tuntui välivuodelta, se vaan tuli ja meni.

Kesää 2016 innolla odottaen ja tätä kuvaa vähän kaiholla muistellen.

Henna

/August 2015 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Lentokentällä hengailu on aika mukavaa, varsinkin sen turvatarkastushässäkän jälkeen, sillä erityisesti lasten kanssa siinä on ekstrahässäkkää. Pikkukaverit kuitenkin rauhoittuvat jostain syystä heti turvatarkastuksen jälkeen siellä porttialueella, pysyvät aina kiltisti näköetäisyydellä. Minä istua tapitan lähteviä ihmisiä ja jumitan omissa ajatuksissani (kuten teen useimmiten). 

Lomassa on mielestäni parasta lähtötunnelma, se hetki kun noustaan ilmaan. Ilta- tai aamulento, taivas piirtyy aina kauniisti. Lentokapteeneilla on aika kunkut työnäkymät, toista se on minulla.

Mutta onpas kerrassaan ihanaa palata kotiin. Käydä arkisessa lähikaupassa, moikata tuttuja, puhua Suomea, herätä ja lähteä töihin. 

Hyvää viikkoa, uutta vuotta kohti. :)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Heräsin tänään siihen, kun lokit kirkuivat.  Se kertoi sen, että tämä pilkkopimeä makuuhuone ei olekaan tänään se tuttu ja turvallinen, nyt ollaan jossain muualla. Avaan suurten ikkunoiden verhot. Ihanat melkein lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat, joissa leveä ikkunalauta. Viime yönä siinä tyttöni kanssa istuttiin ja katseltiin (vähän eri kohdassa mitä kotona) kirkkaasti valaisevaa kuuta. Ei meinattu nukahtaa ollenkaan.   Pienet maailmanmatkaajat ovat mukanani, minulle on tärkeää että he saavat matkustella ja nähdä maailmaa, niin kuin minäkin sain lapsesta saakka. Äiti ja iskä laittoivat aina viimeisetkin pennin pyörylät matkailuun, isosiskon kanssa ollaan nähty jo paljon, erityisesti Eurooppaa. Onneksi sisko on edelleen mukanani, tänäänkin tässä vierellä ja vielä oma pieni tytär kainalossa.   Illalla mennään vaahtokylpyyn kerrankin, kun täältä löytyy kaunis kylpyamme. Sitä ennen käydään marketissa ja tehdään tämän asunnon keittiössä illallista. Kaviaari ja shampanjakin kiinnostaa. Fiksusti ja filmaattisesti, palaa linjoille taas hän.  Hyvää Jouluiltaa!

 

Share

Pages