Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tyyli-inspiraatiota tähän lauantaipäivään.

Keith Richardsin entisen tyttökamun Anitan tyyli iskee minuun. Klassinen tyyli, jota maustaa karvatakit, lakit, hatut ja kuosit. Simppeliä, mutta rohkeaa ja juuri nyt ajankohtaista.

Eniten ihailen Anitassa ja tyylikkäissä ihmisissä ylipäätänsä tapaa jolla he kantavat itsensä ja vaatteensa. Siihen pyritään! 

TerkkujaTurusta. 

Kuvat: All Over Press

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Minä rakastan rapuja, kaikenmoisia, sukuisia, kokoisia... ne on niin ihania! Nam ja vielä kerran NAM! Lempparini ovat ehkä tiikeriravut (pirkka), joihin tehdään tietysti oma marinadi: öljyä, valkosipulia, chiliä, laadukasta suolaa ja korianteria, huh huh.

Vietän tänään leffaillan ja ajattelin rapuja. Ehkä kesärullia tai tiikereitä.

Yhtenä iltana tein simppelin rapusalaatin:

Jokirapuja

Aurinkokuivattuja tomaatteja

Nektariinia

Sitruunan ja limen kuorta raastettuna

Reilusti korianteria

Kevät on ollut ihan kamalan kiireinen ja olen ihan silmät ristissä. Taidan  kuitenkin hakea take-away eväät kauppahallista, sillä kävelin eräänä päivänä sen ravintolapuolen läpi ja ihastuin niin palavasti, sieltähän löytyy vaikka mitä! Onko teillä jotain suosikkimestaa siellä? Bongasin myös kesärullia (vai onko se kevätrulla?).

Rentouttavaa iltaa!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tampere.

Tässä kaupungissa on jotain samaa, kuin Turussa. Ihania vanhoja rakennuksia ja hyvä tunnelma, olihan meillä myös hulvaton porukka! Tampere on ehkä vähän enemmän coolimpi, kuin Turku. Joeksi kutsumani koski virtasi energisenä ja yhdisti kauniisti kaksi kaupunginosaa. Vanhoja punatiilisiä rakennuksia, alkuperäisiä kivitaloja ja tunnelmallisia katuja... mitä nyt yhden päivän aikana ehdin bongailemaan.

Sain siis Maj:lta ja Ida:lta ilahduttavan kutsun minilomalle. Muutamia bloggaajia kokoontui tutustumaan Tampereen Hotelli Ilvekseen, yöelämään, ravintoloihin ja muutamiin sympaattisiin kauppoihin. Tiedättekös, tästä reissusta on tulossa minun tekemä video! Minulla on jo yhteensä kolme videota työnalla, ihanaa hommaa, mutta myös jäätävän työlästä!

LOPUKSI:

En ole kuuna päivänä tehnyt klassista "Kysy minulta" -postausta. Nyt sen teen ja toivon tietysti teiltä fiksuja kyssäreitä huru mykkä. Antaa palaa bebet! Kysyneiden kesken voisin arpoa vaikka pienen ylläripaketin, keksin jotain kivaa teille.

Henna

x

Share

Pages